MENÜ

Lider gibi lider

Abone Ol Google News

Eğer Sivasspor’un azmi, takım olgusu, iş ciddiyeti ve birbirinden şık golleri olmasa biz şu anda hakemlerin kendine güvensizliğini, VAR’ın yok ettiği özgüveni konuşacaktık! Henüz 3. dakikada Yatabare’nin kafa vuruşunu Ufuk kornere çeldi. 17’de Erdoğan çok şık bir gol attı, münazaralar sonrası ofsayt kararı! ‘Azimle hırs yapan mermeri deler’ misali Mert Hakan 22’de 1-0’ı yakaladı. 25’te istişare sonrası Yankaya önce ekrana sonra penaltıya yönlendi. 28’de Emre Kılınç penaltıdan 2-0 yaptı. Her pozisyonda VAR’a yanaşan Yankaya 35’te Erkan Kaş faulüne bakmadı! 45+’da Yatabare Sivas’ı 3-0 ‘a vardırdı.

Haberin Devamı

Helal olsun Çalımbay!

3. golün asistini yapan Mert Hakan ev sahibini 49’da 4-0’a ve büyük avantaja taşıdı. Malatyaspor sahada tam kadro olsa da çok eksikti! Rıza çalımlı bay, ne kadar çalım yapsa hakkı. Hakkı da adamın hası Rıza o triplere dalmaz, sadece işine bakar. Her platformda ve mertebede çocukluğundan beri aynı ciddiyet ve iyi niyet. Helal olsun Çalımbay emeklerine...

Maçın yıldızı: Mert Hakan

Haberin Devamı

Sezonun ilk yarısına damga vuran Mert Hakan Yandaş, ikinci yarıya da muhteşem başladı, iki gol bir asistle adeta maçın kahramanıydı.

YORUM YAZ