MENÜ

Kulüpsel müsilaj!

Abone Ol Google News

Deniz salyası Marmara Denizi’ni sarıp sarmalamadı. Vaka zaten 25 senedir, ülkemiz kulüplerinde vardı! Yıllar geçtikçe müsilaj kulüp yapılarını kapladı. Ve kutsal emanetler, nefes alamaz hale geldi! Neden? Çünkü oksijen seviyeleri, feci şekilde azaldı! Faruk Süren ve bir kısım yönetimi; deniz salyası başlangıç dönemi mimarıdır. Galatasaray doğası ve ekosistemine zerk edilen zehirli maddelerle, dönüşü olmayan bir yola çıkılmış ve profesyonellerin başkana hesap sorduğu vakte varılmıştır!

Haberin Devamı

Kurtulması imkansız

Ergun Gürsoy, Yurdaşen Karahasan, İrfan Kurdoğlu ve son olarak da; Mustafa Cengiz’in helalliği alınmadıkça, Galatasaray’ın entübe vaziyetten kurtulabilmesi zor, hatta imkansız bence. Şükran duyulası fedakâr insanları, sırtından bıçakladınız. Alp Yalman dönemi kadrosu mimarları Ergün Gürsoy ve Yurdaşen Karahasan’dır. E tabii Mustafa Denizli de. İrfan Kurdoğlu’nun nerelerde ne sağladığını da, bilen bilir. Birileri görmezden gelmiş olsa da, yüce Yaradan bilir.

Güneş ve Lucescu'yu hatırladınız mı?

Haberin Devamı

Uzun sözün kısası efsane (!) Faruk Süren ile bir kısım yandaşı ve teknik direktör Fatih Terim; kurulmuş kadro sırtında; şöhret, servet, popülizm zirvesini yudumladı. Kendilerinden başka hiç kimseyi de anmadı! Bu kafa yapısı futbolcu, teknik kadro, masör, cast kim varsa sildi attı. Derin spor kültürü hamili yapı da, uyanıklığı alkışladı. Galatasaray’ın o kadrosu Dünya 3.'lüğünü kazanmıştı. Süper Kupa'yı başkası mı aldı? Acaba Şenol Güneş ve Lucescu’yu hatırladınız mı? O eşsiz kadroya yaklaşabilmek için, ne dövizler batırıldı.

Profesyoneller kalkındı ama...

Benzer jenerasyonu yakalayabilme uğruna ‘deniz salyası’ gibi kulüpsel müsilaj vakası yaşandı! Menajerler, sözde yönetici ve bir kısım profesyoneller kalkındı ama kulüp battı! Bu derin vakayı, virüs ve bakterileri paylaşacağız değil mi?

YORUM YAZ