MENÜ

Konya lige tutundu

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Eto’o futbol podyumunda yek hatayı dahi affetmeyen bir yapı hamili. Mendes ve Kucher kollektif aymazlığına da, cezayı kesecekti tabii. Haftanın en kritik 90 dakikalarından biri, Konyaspor adına avantajlı başladı. Mendes savunmasına doğru topu uzattı, Kucher uyanamadı ama oradaki Grande Maestro Eto’o pusudaydı ve affetmedi. Henüz dakika 4 ve Yeşil-Beyazlılar 1-0 önde. Volkan sakattı, son anda Sergen Yalçın futbolcusunu oyuna attı.

Savunma düzeni kayboldu

Bu vaziyet doğal olarak, rakip savunmayı sakatladı ve konukta alıştığımız savunma düzeni kayboldu gitti. 10’da Sapunaru Eto’o’ yu cansiperane önledi. Ferhat dakika 13 değil de, 14’te vursa gol şansı gülerdi. 41’de Lung’dan seken topa Skubic itinayla vuramadı! Kayserispor ataklarında ise Ali Turan, Selim ve kaleci Serkan mükemmel işler üretti. İkinci yarı 2 değişiklikle Kayseri arayışlara girse de, Eto’o ve Volkan’ın kulübeye intikali dışında bir şey dikkat çekmedi.

Lodos yemiş balık!

Fakat 75’ten sonra ortalık avantür film final sahnesine benzedi. 75’te Mehdi gitti. Sonrasında Sergen tribüne gönderildi. Jahovic ve Ömer konuk savunmayı iyiden iyiye lodos yemiş balığa çevirdi. Ortalık karıştı, kartlar uçuştu ve 90+’da Lung elleriyle Jahovic’e kıydı, cezası kırmızı! ‘Gelecek oyunda nasılsa istirahatli (!) olacam‘ diye, Sapunaru kaleye geçti ve ceza vuruşunu dağılan baraj marifetiyle, Jahoviç’ten yedi: 2-0. Atiker Konyaspor 2 yeni golcüsü ve maestro Sergen’le, ferah ve ak günler için hareketlendi... Hayırlısı...

YORUM YAZ