MENÜ

Kolay değil!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Terim’in bu konuda uygun adım gittiğini, üstelik beklenenden çabuk mesafe katettiğini düşünüyorum.
Sevdalısını önce tıknefes, sonra verem eden ve rakibi ille kendi alanında kabul eden miskin anlayıştan da uzaklaşıyorlar gün geçtikçe.
Engin çok konuşulan bir çocuk. Görülen o ki, yine konuşulmaya devam edecek, ürettiği şık futbol değerleriyle. Engin bu üretim bereketi ve daha kuvvetlenmesi gerekliliğinin peşini bırakmamalı!
Oyun anlayışında önceliği rakip alanda daha fazla bulunmaya veren Galatasaray, kalabalık Bursapor orta alanını çabuk ve çok pasla eksiltmeyi düşünmüş. Çabuk düşünüp, gerekli hız sağlanınca Engin dehası, Elmander becerisiyle 1-0. Diri, tehlikeli ve becerikli rakibe karşı kazanılan erken avantaj. Yorulana kadar avantaj tabii!
Göçek, Galatasaray lehine verilmesi gereken penaltıyı atladı. Eboue’nin kavalı daha nasıl ötecekti? Galatasaray bir ara yavaşladı, aksadı, Bursaspor canlandı ama dengeyi çoşan taraftar sağlamaya çalıştı. Olmadı! Buldular golü Serdar Aziz’le... Topu bekleyenle, gidenin farkıdır Aziz’inki, 1-1. Derslik bir pas organizasyonu Baros ve 2-1. Galatasaray 60’larda sırıtmaya başlayan fizik güç problemini çözdüğü gün tadından yenmez. E 13 futbolcusu milli takım kamplarında olunca, olacak o kadar tabii! Saha zeminini değil, Galatasaray’da gelişen, değişen oyun anlayışını, mücadele azmini beğendim dün gece.

YORUM YAZ