MENÜ

'Kerem' İsmiyle müsemma kreatif yıldız!

Abone Ol Google News

Galatasaray hücum ve savunmada vasat iştahlı, rölanti hamle modunda. Taraftar da İnönü stadyumu; iki direk arası Arslan'lar topluluğu kalabalıklığında! Antalyaspor mu? Trabzonspor 90 dakikası keyfi ve yorgunluğunda! Birkaç hafta öncesi 'Made in Germany' diye tanımladığım armada; savunma ve atak becerisi(!) anlamında 'Made in China' kıvamında, hayret!

Haberin Devamı

Sezon başı müsabakalarında, attığı 3 gol cezasını; lig kısıtlaması olarak çeken Aytaç sahada. Hemen her pozisyonda başarılıydı. İsmail kalede çok başarılı durdu. Alpaslan, Emre Kılınç, Atalay durumları fena halde merak edilen sporcuların da; sağ, salim, esenlik içinde oldukları görüldü. Merak izale oldu, hayırlısı! 'Kreatif'‘ uygulamalar içinde de görmeyi bekleriz, becerileri tarife lüzum olmayan 'krearif' cümle Galatasaraylılar'ı.

7 veren gülü gibi

7 hafta süregiden kademsizlik, kısmetsizlik süreci sonrası; Kerem ismiyle müsemma yıldız özelliklerini sahneye koydu. Öncelikle cömert, eli açık ve Feghouli asisti mükemmeldi: 1-0. Hele hele ayağı nasıl da bereketli. 52'de attığı gol şahaneydi: 2-0. Üstelik Antalyaspor'lu futbolcuların hücumdaki hemen her beceriksizliği ardından adeta; uygulamalı görsel ders verdi!

Haberin Devamı

Futbol mutfak ürünleri konusunda, beceri zafiyetlerinin çoğunlukta ve ne yazık ki fevkaladenin fevkinde olduğu 90 dakikada Kerem vardı. Noel öncesi 7 veren gülü gibi dekora mükemmel renk verdi, Aslan'a can kattı!

YORUM YAZ