MENÜ

Kaynama noktası !

Abone Ol Google News

Geçtiğimiz hafta sonlanan 90 dakikalar, bu cumartesi gecesinin kaynama noktasında seyredeceğini ilan etmişti. Son âna kadar öyle de oldu! Hemen herkesin bedeni başka, aklı başka şehirlerde. Gözleri önündekine bakan yok, öte taraftaki mücadeleyi takip eden çok. Açık ve net ifade etmeliyim ki, tüm müsabakalar çatır çatır futbol mücadelesi kapsamında geçti. Helal olsun böylesi 4X4 sportmence finale.

Haberin Devamı

Galatasaray baskılı başladı, pas yapan fakat sürpriz hamle ve rakip aldatan hamlelerden uzak statik bir yapı. Malatyaspor 3 tehlikeli atak yaptı 39'da Adem, Aslan’ın aradığı golcü kalitesine has vuruşu, Muslera kalesine yolladı 0-1 Sürpriz mi? Acı sürpriz. Sarı Kırmızılılar'ı gol sevinciyle çok zıplatmış Büyük, bu sefer büyük üzüntüyle oturdukları yere çaktı!

Şampiyonluğu hediye etti

Galatasaray baskıyı bırakmadı, 53’te Halil Dervişoğlu 1-1, 60’ta Babel 2-1’e taşıdı skoru. Yeni Malatya’nın kalecisi Ertaç yüzde 100’lük çok golü kurtardı, direnişini 90+3'te Oğulcan kırdı: 3-1. Son anda anda Mohamed koptu gitti, golü yapamadı. İstanbul heyecanı bitti, İzmir’den gelecek sonuç beklendi ve Göztepe'yi 2-1 yenen Beşiktaş şampiyon oldu. Tebrikler...

Haberin Devamı

Galatasaray sözde Galatasaraylı iç mihrakların verdiği, zararlar neticesi şampiyonluğu Beşiktaş'a hediye etmiştir. Yazıklar olsun!

YORUM YAZ