MENÜ

Katil kim mi?

Abone Ol Google News

Mustafa Cengiz’in, sorması gereken soru ‘katil kim?’ Olmamalı! ‘Katiller kim?’ Olmalı. Fanatik’te 25 senedir yazıyorum, katillerin adresini ama görmek isteyen yok ki camiadaki ballı nema meselesi nedeniyle! Kulüp içi, civarı, yanı, orası, burası uyuyor (!) Koltuk mu sıcak, kasa mı patlak, meselenin esası nedir acaba? Sıkıntılı Ankaragücü; 5 savunmacı önüne 4 savunmacı daha dizmiş. Tek hücumcu önde. O tek hücumcu az dikkatli veya bir ekürisi olsa, daha başta en az 2-3 gol atardı da sonunda attı ve 2-2 yaptı. Ya Galatasaray? Falcao, Babel, Feghouli var ve bunların bir adeti Euro ederi, Ankaragücü takımına yeter. Ama alayı birbirinden beter. Her haliyle berbat vaziyetteki Galatasaray mücadele etmiyor, adam gibi futbol oynamıyor ve güven vermiyor. ‘Katiller kim?’ Sorusu öncelikle Galatasaray camiası içinde cevap bulmalı. Kulüpteki 25 yıllık soygun sürecinde, içeride namuslu, dürüst ve onurlu cemaat kaldıysa tabii! 2-2 iyi mi?

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Galatasaray‘ın bilinen ve tanınan Galatasaray gibi oynayıp şampiyon adayına yakışır şekilde mücadele ettiğine inanan var mı?

Haberin Devamı

Maçın starı

Kaptan Sedat ve 1 gol atıp bir asist üreten İlhan, örnek mücadele, spor erdemleriyle gecenin yıldızı ve gençlerin örnek alması gereken futbol karakterleridir.

Maçın olayı

‘Biz bitti demeden bitmez’ diyen inanç ve anlayıştan, rakiplerin son sözü söylemesini bekleyen istikrarsızlığa dipteki rakibin kestiği fatura!

Kısa mesaj

Fatih Terim’in çok ciddi bir bakım ve servis sürecinden geçmesi aşikar nokta.

YORUM YAZ