MENÜ

Kardeş kardeş...

Abone Ol Google News

İki devlet tek millet yiğitleri; kardeş kardeş futbol oynadı. Sertlikten, dişe diş mücadeleden Irak. Kısacası ulusal mücadeleler olmazsa olmazı tempodan; dolayısıyla çatırtıdan uzak. Huzurlu bir Akdeniz akşamıydı yani!

Haberin Devamı

Mahmudov’un 28’ de attığı gol vuruşu güzel fakat Altay’ın bildiğimiz formatından henüz uzak olduğu da gerçek 0-1 İki duran top Dervişoğlu ve Ayhan’la 2-1 getirdi. Getirdi de orta alanda görmek istediğimiz pas işleyişi ve oyun akışı örneklenemedi.

Güneş’in hazırlık maçlarındaki performans değerlerini ön plana alıp, kadro yapısına son şekli vereceğini düşünmüyorum. Hoca kafasında plan projeyi çok önceden tamamlamış, çatıdan geçici ayrılacak yiğitlerimize, daima hazır olun’ mesajını net olarak çakmıştır.

Girenler, çıkanlar ve karşılıklı denemelerle, iki taraf yek yapı formatında geçen bir deneme gecesiydi. Hayırlısı.

Oğuz Çetin ve demeçleri dikkatimi çekti. Bu şahsın sütre gerisine çekilip çekilip sonra birden gelişim adına ortaya çıkması, şimdiye kadar pek hayra alamet olmadı. Hiç kimse Mustafa Denizli’nin FB uçağından, tek başına inişini unutmadı ! Güneş dikkatli olmalı !

Haberin Devamı

Enes ve Kerem şık işler yaptı. Orkun ve Efecan Ay Yıldız’a harbi yakıştı. Allah derman versin kazalardan belalardan ve üç harfli akıllılardan korusun. Amin.

YORUM YAZ