MENÜ

Karadeniz bereketi

Abone Ol Google News

2020 giderayak, Sarı-Kırmızılı camiaya Karadeniz’den; 2 gol ve 3 puanla şahane yılbaşı hediyesini getirdi. Meler’in start düdüğünden itibaren konuk oyuna, topa, pozisyonlara belirgin şekilde hakimdi. Neden mi? Çünkü Galatasaray da, topa hükmeden, becerili ayak çok daha fazla, nokta. Trabzonspor’un oyun kurgusu hemen hemen her atağa karşılık verecek otomasyonda programlanmış. Program plan proje tamam ama ev sahibi ataklarından; hız ve çabukluk konusunda göze batan zaafiyet de, ortada! Uzun sözün kısası horonda Çaykara yöresi yavaş temposundan; Of, Tonya, Maçka, Vakfıkebir, Akçaabat hızlı horonlar temposunu yakalayacak futbolcular seçimine dönüp, kendi öz yapısından futbolcu üretmeli Trabzonspor. O cevher doğal yapıda bolca var. Galatasaray deneyim, konsantrasyon, klas ve figür zenginliği değerlerini iyi kullandı şık 2 golle kazandı. Hoş geliyorsun 2021.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Türkiye’nin en yetenekli sporcularını, futbol akıllarını yetiştirmiş Trabzon; iş bilen(!) menajerler buluşu, sözde futbolcularla batmaya mahkum mu?

Haberin Devamı

Maçın starı

Kaleci Okan ilk yarıda öyle bir kurtarışa imzasını attı ki, maçın Galatasaray adına sağlıklı ve kaostan uzak devamını da sağladı.

Maçın olayı

Oğulcan ve Emre Kılınç’ın müthiş operasyonları sonucu, Arda ayağından golün gelmesi. Liderliği getiren hamle olay değil de nedir?

Kısa mesaj

Feghouli sakatlığında Ömer tercihi ve Emre Kılınç’ın sağ kanada geçmesi ‘Neden Falcao değil?’ Sorusunu soranlara gelen ilk müthiş golle cevap verdi. Yeter mi?

YORUM YAZ