MENÜ

Kadınlarımız !

Abone Ol Google News

Neco üstadın efsane melodisini anımsadım Galatasaray ve Fenerbahçeli kadınların, herkese örnek olması gereken basketbol şölenlerine şahit oldukça. Ne demişti sevgili Neco ? ‘Dünyaya getiren... Besleyip büyüten... Onlar... Baş tacımız, kanlarımız, canlarımız onlar...’ Spor sevdalısı ağabeyiniz, (‘amcamız ‘ da denilebilir )olarak, diyorumki ; ‘Basketbol heyecanımıza renk katan onlar... Azim, mücadele, hırs ve kazanma aşkı’ nedir, cümle aleme ispat eden yine onlar... Sağ olsunlar... Var olsunlar...’ Evet Galatasaray ve Fenerbahçeli kadınların yarı final çekişmesine, kattıkları heyecan ve kalite nedeniyle; tüm emek verenlere sevgi, şükran duyguları sunulur, saygı duyulur.

Haberin Devamı

Galatasaray Kadıköyde kazandı, evinde de kazandı. Hamdolsun çok değerli avantaj da yakaladı. Bu seride ‘ kim ne yaptı da, neden ne oldu ?’ münakaşasını gündeme getirip tartışmaktan ziyade, her iki armada sporcularını da içtenlikle kutlamak gerekir diye düşünüyorum. Ülkemiz basketbolu yarış ve çekişme kalitesine kattıkları ivme nedeniyle.

Haberin Devamı

Fenerbahçe taraftarları Galatasaray’ın kazandığı müsabaka sonrası Sarı Kırmızılı sporcuları alkışlarla uğurladı. Galatasaray kültür ve spor ocağına, eşsiz yapı UltrAslan camiasına yakışacak olan da, aynı sevgi ve saygıyla tüm sporcularımızı renk farkı gözetmeden hem karşılamak, hem de uğurlamaktır. Sonuç kimi mutlu ederse etsin Aslaniçeler de, Sarı Kanaryalar da alkışı ve gönüllerde taçlanmayı ziyadesiyle hak etmişlerdir.

Kadınlarımızı üzmeyelim e mi ?

YORUM YAZ