MENÜ

Kadere bak!

Abone Ol Google News

Rakipler karşılıklı nasıl taktik yapıp, reaksiyonu nerede ne şiddette üretiyor? Dominant yapının yanı sıra, kompakt işlevler hakkında hangi tür düşündürtmekte? Kim nerede hangi geçiş oyununa, ne zaman geçip etkinleşiyor? Yorumcular tüm ayrıntılarıyla zaten yazıyor. Eski hakemler pozisyonları saatlerce evirip çevirip nalına mıhına çakıyor. Bu akşam farklı bir zaviyeden bakmak istedim ben! Kadere bak! Kimler kimlerle oynuyor?

Haberin Devamı

Çatır çatır oynadı

40 yaşındaki Altaylı İbrahim Öztürk, Kayseri Erciyesspor’da profesyonel futbola başladığında; Mohammed- Kerem-Halil İbrahim ana okulu, Feghouli ise orta okulda! Ana okulu ve ortaokul talebeleri zamanla birer futbol starı oldu ve yaşamı boyunca tevazu içinde işini yapan İbrahim’in karşısına Galatasaray formasıyla çıktı. ‘Kırk tırt pırt‘ tekerlemesi hamili yiğit, çatır çatır oynadı. Kiminle Galatasaray orjinli Murat Akça ile. İbrahim 75 bin, Murat Akça 300 bin Euro değerinde.

Mütevazı bir yapı

Altay kadrosu külliyen 7 milyon Euro’ya oluşturulmuş, bir mütevazı yapı. Galatasaray'ın sadece Nelsson’un bonservisine verdiği miktar yani! Bu paranın dahi minnacık kaldığı çok isim var; sahada olmayanlar var, terk-i kulüp edenler var! Bu delicesine masrafa karşı geldiği için cennet mekan Mustafa Cengiz’e hainlik yapıp, sırtından vuranlar da var. Dün gece Nelsson’un 7+1 buçuk milyon Euro ve sürpriz bonusları kadar dahi etmeyen Altay mütevazı kadrosu, pahalı starlarla donanımlı Galatasaray ile evinde 2-2 berabere kaldı. Kimler kimlerle, nelere ve nerelere ne için oynuyor? Tartışacağız!

Haberin Devamı
YORUM YAZ