MENÜ

İyi olduysa BEN'den… Kötü olduysa SİZ'den!

Abone Ol Google News

Fatih Terim her yerde Galatasaray haklarını savunurken ; yalnız bırakıldığından şikayet etmiş! Hiç şaşırmadım. Tamamıyla kendi yapısıyla, yüzde 100 müsemma bir açıklama. Yani diyorki hoca ‘ Galatasaray’da işler iyi olduysa benden, kötü olduysa sizden!’ Sütten çıkmış ak kaşık olur da, bu kadar mı olur be birader. Ak değil hatta Altun, altun ; kimyasal tanımıyla da ‘Au’ yani!

Haberin Devamı

Eeeey gidi günler eyyy… Neredeeeen nereye, kimler kimlerle? Türk Miili Futbol Takımında Ayhan Bermek, sonra Galatasaray’da Ergun Gürsoy, Yurdaşen Karahasan. Ve daha bir dolu yönetici ve emekçi ! Aranızda hiç teşekkür edildiğini duyan oldu mu bu humanlara? Açık ve net ifade ediyorum, Ay Yıldız ve Galatasaray formalarının ağırlığı bir yana; ömürlerine bereket Bermek, Gürsoy, Karahasan ve daha nicelerinin, maddi- manevi; derin katkıları olmuş fakat, mükafatların, nemanın, ganimetin üzerine her daim İmparator konmuştur! Dünya markası yerli ve yabancı futbolcular dahi telefata uğramış, gaibe tahvil edilmiştir. Asıl üzerinde tetkik gereken başarı (!) yolu ve yolları da bu mevzu muvacehesinde olmalı aslında!

Haberin Devamı

Şimdi gelelim diğer başarılara ; Piontek TFF & Lobby kanalında sibop yaktı! Sonra Souness, Lucescu, Hagi, Gerets, Feldkamp, Cevat Güler, Skibbe, Korkmaz, Rijkaard, Bülent Ünder, Mancini, Prandelli, Hamza Hamzaoğlu, Mustafa Denizli, Riekerink, İgor Tudor, Torrent gibi isimler; Florya İmparatorluk sahasında , esas icra edilmesi gereken ‘şartlar formülasyonunun’ ne olduğunu dahi çözemeden ‘transexpress’ vizeyle geçti!

İki Galatasaray başkanı kanser, bir TFF başkanı da kalp krizi nedeniyle rahmete erdi. Burak Elmas’ı da Allah ana - babasına, eşi ve çocuklarına bağışladı hamdolsun.

Netice; Galatasaray’da son üç dönemde şampiyonluğun kaçma nedeni, camianın İmparator’u tek başına bırakmasıymış yani! E sen zaten her başarıyı tek başına zapt etmemiş miydin? Trollerin, yalakaların, maaşlıların, yandaşların her daim bu ‘yek başına’ ezberini şiir gibi tekrarlıyor olsa da! Senin de yaş 70’e erdi, yoruldun artık şimdi demi?

YORUM YAZ