İttir kaktır... Kupaya devam!

Açık ve net; Kalede İsmail Çipe olmasa, henüz ilk devrede tur, ‘veleddalin amin el faaaatiha!’
Haberin Devamı ›
Sonra? Yunus Akgün, 65’te golü attı 1-0’ı Galatasaray yakaladı ama...
Futbola dair hoşa gidecek bir dolu şıklığı da, açıklıkla söylemeliyim, Keçiörengücü sahneye koyduğu gibi, Taha ile 85’te 1-1’i de yakaladı,
2. Lig temsilcisi. Serkan Özbalta ve ekibini şık futbolları, oyun disiplinleri, mücadele kaliteleri nedeniyle kutlamak şarttır, futbol namusu adına. Helal olsun valla.
Keçiörengücü 90 dakika boyunca tempo ve gol arama aktivitelerinden asla vazgeçmedi. Futbolseverleri keyif veren şahane bir kupa mücadelesine çekti.
Dün gece futbolumuzda, zirvedeki havalılara yaklaşmış tertemiz bir kalite güzelliği ve ruh zenginliği izledim. Açık söylemeliyim, futbolumuz adına da umutlanıp keyiflendim.
Keçiörengücü turu kaybetmiş fakat gönülleri kazanmıştır.
Ya Galatasaray?
Maalesef son zamanlarda süre giden, evinde kazanamama ve ikram haline galiba şartlanmıştır! 1-1.
Gecenin sorusu
Formayı adeta zoraki giyen, tüm heyecanını ve motivasyonunu kaybetmişlere yine maaş ve ömür boyu refah ikramiyesi sunulacak mı? Çorbadan oynayan içi geçmiş, işi bitmişler var Fatih Terim... Bunlarla mı uğraşmak kaderin!
Haberin Devamı ›
Maçın starı
İsmail Çipe turu kurtaran adamdır, biline...
Maçın olayı
Süleyman’ın şutu falso almasa, belki de Galatasaray Türkiye Kupası yolundan falso alıp uçacaktı! Tehlikenin farkında mısın Galatasaraylı?
Kısa mesaj
Galatasaray; savunma, orta alan, hücum etkinlikleri adına çalışma mı yapmıyor? Yoksa futbolcular mı, öğretilenleri uygulamaktan kaçınıyor? Araştırılmalı...