MENÜ

Hipotermi sendromu mu ?

Abone Ol Google News

Galatasaray ’ın haline baktıkça ; ‘ izlediklerim, ‘hipotermi sendromu’ vakası olabilir mi acaba ? ’ diye düşünmekten kendimi alamadım ! Buradan bakınca elimde herhangi bir bulgu olması imkansız ama belirtiler de ortada ! Yaşanan vagon yükü sakatlık, sözde sağlam ama sakattan beter dolaşanlar. Hani demiş ya doktor ‘kırık değil, bıkık bıkık. ’ Kronik Florya bıkıkları vakası yani ! Bu hal Aslan ’da ; 35 derecenin altına düşmüş vücut ısısı emareleri değil de, nedir Allah aşkına ? Şimdi 68 ’ de Malatya direğinden dönen top, züğürt tesellisi ve ‘ah-vah’ edebiyatı ötesi mi ? GS ’de 2-0 sonrası tepkisizlik, ‘bunlar 4X4 musalla adayıdır ’ diye tanımlanacağı için; rötarlı bir hareketlenme yaşandı. Hepsi o! Malatyaspor doğru futbol tercihleri ve kazanma iştahı, konuk kara formalıların enkazdan pek farklı olmadığını ispatladı ve 2-0 kazandı.

Haberin Devamı

Erol Bulut ve ekibini helal alın terleri ve adam gibi mücadeleleri nedeniyle kutlamak gerek. Galatasaray forması giymiş, kota zorunlu forma hamili ufku, aklı uçuklar için de ; ruhsal ve psişik enerjileri devreye girsin diye, dua etmek gerek tabii...

Haberin Devamı

Gecenin yıldızı

Bu kadar uzun süre oyunda bulunup, hiç gözükmemeyi becermek her babayiğidin harcı olamaz. Sinan Gümüş başardı valla. Terim de kaçırdığı gol sonrası gördü ve becerikliyi derhal yanına aldı ! Aldı da, geç kaldı.

Gecenin sorusu

Galatasaray futbolcuları arasında salgın hale gelen sakatlık vakalarına kim deva olcak ? Muskacı Sultana ya da, şifacı yatır Baba mı ?

Maçın olayı

Ozan iki defa saniyelerle ve kıl payı kurtulduğu penaltı üzüntüsünden, üçüncü de kurtulamadı... Bu elim vakada, kaptan Selçuk ve maiyetinin kılı, mutlaka kıpırdamalıydı . Kıpırdasaydı eğer, sabi o sıkıntıları o denli yoğun yaşamazdı !

Kısa mesaj

Erol Bulut çok az maliyetlerle adam gibi futbol oynanabileceğini 2 sezondur kanıtlıyor... Adam hiç konuşmuyor... Görüyorsunuz!

YORUM YAZ