MENÜ

Hayırlısı olsun..

Abone Ol Google News

Galatasaray camiası yine bir kritik seçim eşiğinde. ‘Hayırlısı olsun...’ demek en güzeli olur belki de.

Haberin Devamı

Kesinlikle hak etmediğini düşündüğüm eleştiri sağanağı, reva görülen ve sağlığını Kulübü için feda eden Başkan Mustafa Cengiz’e ; büyük haksızlık elbette vefasızlık yapılmıştır.

Başkan adayları Galatasaray’ın doğru yönetilmediği kanaatini paylaşıyor. Paylaşıyor da acaba neden bu sürecin 1996 tarihinde start aldığı ve Cengiz döneminde birçok sorunun, kısmen de olsa çözüldüğü gerçeğini itiraftan kaçınıyor?

Vaziyet ve nedenlerini uzun uzun paylaşacak, tartışacağız da. Hayırlısıyla Başkan profili belirlensin ve yola çıksın hele ! Fanatik gazetesinde 26 yıldır kaleme aldığım gerçeklerin; adaylarca, ucundan da olsa vurgulanması, durduğum yerin onur belgesidir.

Transfer limitleri açıklandı Galatasaray yüzde 25 sapma dahil 546.850.687 TL. Yani? 20 kulüp içinde en önde! Ekonomik gidişte düzelme değil de ne? ‘ Buz ada ‘ Galatasaray adası olarak yine gündemde. Kemerburgaz devrede. Florya yine kulübün elinde. UEFA ve CAS’ta alın akı sunuşlarla, başarı sağlandı. İki sezondur kurulan mükemmel kadrolara rağmen; teknik ekip zaafları nedeniyle kaçırılan şampiyonlukları görmediniz mi? Yoksa göremediniz mi ? Belki de gerçekleri gündeme getirmeye, yürekleriniz yetmedi değil mi ?

Haberin Devamı

‘Elimizi taşın altına koyduk... Galatasaray’ı fabrika ayarlarına döndüreceğiz... Reform cesaretini gösterebilmeli... Geleceği belirleyeceğiz... ‘ Diye duyduğum aday sedaları ; ‘yedi tepeden yankılar’ hayal tacirleri korosundan ötesi değildir nokta. Vefa yoluna gidersiniz, bu kafalarla !

YORUM YAZ