MENÜ

Hayal etmediniz, düşünmediniz mi?

Abone Ol Google News

Çoook ama çok sevinçliyiz… Gool Ball Milli takımımız Avrupa şampiyonu olarak yurdumuza döndü. Eczacıbaşı ve Vakıfbank Kadın Voleybol takımlarımız da, Dünya kulüpler arası şampiyonasının finalisti olarak, sahne aldı. Eczacıbaşı harikulade geçen müsabaka, izlediğimiz muhteşem voleybol şöleni sonunda, 3-2 galibiyetle şampiyon olarak yurdumuza dönüyor. Bu onur hepimizin, aziz Türk milletinin. Kutlu olsun, mutluluk ve sevinçlerimiz ; elbette zaferlerimiz daim, evlatlarımız sağ olsun var olsun.

Haberin Devamı

Dün Mete Gazoz’umuz söyleşisini büyük keyif, elbette hayranlıkla izledim TRT Spor’da. Eczacıbaşı - Vakıfbank müthiş final şöleni öncesi. Eşsiz okçumuz, Dünya ve Olimpiyat şampiyonumuz anlattıkça, Mete Gazoz’un kazandığı zafer değerleriyle müsemma; fevkalade insani meziyetleri olduğunu keşfettim. Yine şampiyona nedeniyle kampta olan Eczacıbaşı ve Vakıfbank kadın voleybolcularımızın; disiplin, ciddiyet, özgüven ve inançlı duruşları nedeniyle. Bu evlatlar farklı, çok ama çok farklı. Aileleri, kulüpleri ve tabii katkıda bulunan herkese, elbette kendilerine şükran duygularımı, teşekkürlerimi, saygılarımı arz etmek isterim.

Haberin Devamı

Mete Gazoz’un ‘Şahsım için Dünya şampiyonluğunu değil, takım olarak başarıyı yakalamamız gereğini arzu edip, bu konsantrasyon ile müsabakalara gittim’ Bu ne güzel bir hissiyat ne kutsal birlik, beraberlik, azim kalibresidir? Aynı muhteşem duygular voleybolcu kadınlarımızda da vardı. Çatır çatır mücadele ettiler, imrenilesi karakter sergilediler ve zirvede dönüyorlar vatanlarına. Helal olsun valla… Ne hayal ettim, ne düşündüm biliyor musunuz? Futbol turnuvalarından benzer zaferlerle dönebilecek futbol kulüplerimizi ve sevinçlerimizi hayal ettim. Neden beceremediklerini de kara kara düşündüm! Bu konuda konuşulacak çok şey, ziyadesiyle edinilmesi gerek kültür değerleri var! Dünya zirvelerinde yer alıp, asla yorgunluk, bıkkınlık ve yoğunluktan söz etmeyen sporcularımızı; anlayabilmek ve hakettikleri manada değerlendirmeyi becerebilmekte, Türk sporu aydınlık geleceği adına yarar var. Hem de çok var!

YORUM YAZ