MENÜ

Gol düellosu Osmanlı'nın

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Osmanlıspor 14, Akhisarspor 19 puanıyla; futbolumuza musallat tıbbi adı, “Hipogonodizm” halk arasındaki tanımıyla da testosteron tehlikesiyle karşı karşıya.

Testosteron azalınca ne oluyor ? Puan arzusunda kifayetsizlik, isteksizlik. Kas gücü ve kütlesi kaybı. Konsantrasyon zafiyeti, kolay sinirlenme, yerleşik depresyon gibi futbol performansını olumsuz etkileyen ne varsa sinsi sinsi beliriyor! Göz göre göre bitiş yani .

Eksikleri olduğu terennüm edilen fakat sahada 11’er kişi olarak mücadele eden (Ömer’in ihracı 63’te oldu ve Tele Mobilya 10 kişi kaldı” 2 ekip bol gollü, hatalarla dolu bir 90 dakika sundu. Direklerden dönen 4-5 topta çabası ! 27’de Musa 1-0’ı penaltıyla sağladı. 36’da Soner, Olcan emeğiyle pozisyona girdi ve ilk devreyi 1-1’e bağladı. Stoperler dalgınlığında ceza kesen Aminu 2-1. Anıl’ın el bahtsızlığından doğan penaltıda yine Soner 2-2’yi sağladı. Ömer iki sarıdan bir kırmızıya kurban olurken 68’de yine Aminu direkten dönen topta işi 3-2’ye bağladı. 79’da Muğdat ve Numan arasındaki testosteron yoğunluğu kaynaklı bunalım fazla uzamadı, insülin direnci tetiklenmeden önlendi yani ! Osmanlı 17 olurken Akhisar 19’da kaldı ve lig molası zamanı geldi. Yukarıda kısaca söz ettiğim sorunlar konusunda şifaya kavuşabilmek için, performans arızası yaşayan kulüplerimizin, teknik direktörlerde kabahat aramaması ; mutlaka üroandroloji uzmanına görünmesi şart. Mutlak tedavi de şart ! Osmanlıspor 3-2 Tele Mobilya Akhisar...

YORUM YAZ