MENÜ

Gerisin geri dönersin

Abone Ol Google News

Dün gece mükemmel futbolu ve 2 asistiyle Aslanlar'a kan kusturan Yusuf'u izledikçe merak ettim! 2019'da Bursaspor'dan Galatasaray'a transfer olmak isteyen ama 'Matluba muvafık' olmadığı kararı verilen Yusuf Erdoğan'a; ne diye Sarı- Kırmızılı forma emanet edilmemişti? Araklı spordan yetişen yetenekli gencin uygun maliyeti, çevresinin 'Pazarlama sektöründeki' beceriksizliği nedeniyle mi?

Haberin Devamı

Galatasaray gençleriyle oyuna iştahlı, arzulu ve hareketli başladı. Başladı da Cihat Arslan'ın ekibi de niyet ve mücadele itibarıyla zerre aşağı kalmadı. Çata çat son derece keyifli bir mücadele vardı, rutubetli İstanbul akşamında. Diagne dün gece olmadık goller kaçırdı! Kerem, Morutan, Cicaldau iş birliği 32'de golü getirdi. Diagne, Morutan, Kerem üretimi de 2-0'ı sağladı. 45+'da 3-0'ı sağlama imkanı varken Galatasaray pozisyonu kullanamadı ve Yusuf aynı çalımı üst üste birkaç defa Nelsson'a attı ve Jörgensen 2-1 yaptı. İkinci 45'te Terim dokunuşları Galatasaray'a yarar sağlamadı.

Kasımpaşa çalıştı ve Taylan muazzam hatasında Yusuf asisti ile Umut Bozok neticeyi 2-2 'ye bağladı. Öğrenmenin sonu yok... 2-0 olunca iş bitti zannedersin ama gerisin geri dönersin!

Haberin Devamı
YORUM YAZ