MENÜ

Gerekeni yaparız!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Biliyoruz Tudor 2 maçı alırsa, transferde gerekeni yaparsınız da! Gol atma konusunda, neredeyse alzheimerden farksız her rakip, Galatasaray’a bir devrede 2 gol atarsa ne yaparsınız? Kronik gol kısırlığı çekenleri tedavi uzmanı klinik misiniz, nesiniz arkadaş? Deplasmanda kazanamama konusunda akut sorun yaşayan Galatasaray, sevenlerini Malatya’da da menhus hastalığıyla yine ince hastalık etti.

Aman, aman!

İki yan top ve ağlarda 2 gol! Tudor ‘civciv çıkacak, kuş çıkacak’ savunma sistemi aklıyla, Malatya’ya 2 civciv çıkarttırdı ve Gomis’in de berhava olmasını sağladı! İlk devrede Gomis’i görebilen, bir pas atan var mıydı? Aynı paraleldeki Zihni Sinir İgorland uygulamaları mucibince, orta saha oralarda bir yerlerde dursun da; Denayer, Maicon ve Ahmet Çalık gibi savunmacıların aklı kuş gibi uçsun! Henüz 8 ve 9’da Denayer’le ekürisi Maicon az baskıya maruz kalınca öyle şeyler yaptı ki aman da aman!

Savunmada kafa yok

Afyon yutmuştan az hallice konuk önce Cissokho’dan kroşe, Pereira’dan kafa yedi 38’de 1-0. Sonra Boutaib 40’ta, Sadık 42’de atamadı ama 43’te yine Boutaib duran ve sadece bakan Galatasaray savunma demeti içinden kafayı çaktı 2-0 oldu. Kaç kere yazdım, bu savunmada kafa yok diye! İkinci yarı ev sahibi gol atamadı ama geçmiş müsabakalarda yaşadığı gibi; iyi oynadığı halde hüzzam makamında kalma faslından, 74’te Ndiaye’nin golüne rağmen kurtulmayı başardı. Finalde Tophane kavgası taktiği denemesi de yaramadı Galatasaray’a ve 2-1... Aslanlara ayaz gece, Malatya’nın hak ettiği mutluluğuyla bitti.

YORUM YAZ