MENÜ

Gençler'in galibiyet Sefa'sı

Abone Ol Google News

Lider Alanya’yı devirip deplasmanda Erzurum’a konuk olan Gençlerbirliği, deneyimli hücum oyuncusu Sefa Yılmaz’ın 82. dakikada attığı golle kazandı. Puanını 11 yapan Kırmızı-Siyahlılar ateş hattından çıkarken Hüseyin Çimşir’le 3 maçından gol atamadan yenik ayrılan Dadaşlar ise kabustan uyanamadı.

Haberin Devamı

Erzurum’un yüksek rakımı futbolcuları etkilemiş. Tabii karabasandan farksız gelecek endişesi de, kramponlara pranga misali inmiş! 90 dakika boyunca dikkat çeken stres tutsaklık emareleri, umulan futbol üretimini iki taraf adına da engelledi. Gomes daha oyun başında, savunmacı değil forvet gibi kafayı vursa dakika 1 gol 1 olacak. Belki de maçın seyri değişecek! Erzurumspor 9 dakika Gençlerbirliği’ne 9 doğurttu, konuk ancak Ayite marifetiyle 9. dakikada gelebildi. Ardından yine 14-15-23-28-80 oldukça tehlikeli ev sahibi atakları var, gol mü? Konuğun 82’de Sefa ile bulduğu 3 puanlık servet var. Sissoko’nun 90’da ağlarla buluşan şık vuruşuna ‘el’ karıştı ve Süper Lig ayazı, Dadaş’ları dokuzuncu defa yine yaktı!

Haberin Devamı

Kaderi stres dolu

Erzurumspor ve Gençlerbirliği dünkü müsabakayı; önlerindeki maçlara bakıp oynayınca, olması gereken ince işler örneklenemedi. Dadaş, Beşiktaş deplasmanına gidecek. Gençlerbirliği Ankara derbisinde boy gösterecek. Gençler puanını 11’e çıkardı, Ankaragücü karşısında olası gerginlik ve dip probleminden arındı! Erzurumspor mu? Zorlu stres dolu 90 dakikalara, yine devam gibi gözüküyor kaderi. Gençlerbirliği gençlerle ayazda kalıp donmaktan, ayazın bol olduğu yörede kurtuldu. Bravo.

YORUM YAZ