MENÜ

Galatasaray klasiği

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kim ne derse desin, düşünürse düşünsün! Fatih Terim, ulusal ve uluslararası futbol repertuarının, eşsiz Galatasaray klasiğidir . Grande üstat, Sarı Kırmızılı atkısıyla ASY Arena’da sahne aldığı anda; sevenleri ustayı büyük sevgi ve hasretle bağrına bastı. Göztepe’nin savunma ve hücum aksiyonlarını mükemmel uygulamasını sağlayan fizik kalitesi, futbol değerleri ve Tamer Tuna başarısı da, ortada değil mi zaten? Bu halde konuğun 8’de kazandığı penaltı ve 9’da Jahovic’le gelen golü dahi, Aslanlar’ın saha ve tribün duruşunu, bozamadı. Çünkü yeni yılda sistemin başında başarıları ve kupalarıyla maruf, engin deneyimli güvenilir yapı, elde de yetenekli sporcular vardı.

Herkesi üzdü

Gomis önce çok değerli ve düzgün hüman, üstelik yeteneklerini de zerre esirgemeyen, egodan uzak bir güzel adam. Rodrigues’le dar alanda yine muhteşem işler yaptılar ve 19’da 1-1’i buldular. Rodrigues’in sakatlanıp çıkması sağlığı adına herkesi üzdü. Yasin’in buz gibi kendini içeri atmasına rağmen örneklediği performans, özveri de kederi hafifletti. Ya 53’te attığı gol, tribünleri bayram yerine çevirdi! Maicon son birkaç 90 dakikanın hüzzam makamında kalanıydı. Penaltıya neden olduğunda da, sanırım Şopen’in funeral mar∫ını dinlemeyi arzuladı. Oysa artık idarenin ba∫ında neleri, kimleri ve türlü problem makinalarını kazanan bir usta vardı.

Samba güzelliği...

Semeresi de yine Gomis kaynaklı bir serbest vuru∫la alındı. 70’te Maicon topu zaviyeye bir attı, samba güzelliğine, harbiden lambada estetiği kattı! 3-1. Güzel ve şık bir futbol gustosu inşallah olacak Galatasaraylı, güveniniz yeter üstada...

YORUM YAZ