MENÜ

Galatasaray hikayeleri!

Abone Ol Google News

Başkan Burak Elmas “Fatih Terim’e kızgınım’ demiş ! Haklıdır haklıdır da ; maaşlı personel teknik direktöre, kızmak için çok geçtir artık !

Haberin Devamı

Galatasaray - Kasımpaşa ile Esenyurt Necmi Kadıoğlu stadyumunda hazırlık müsabakası oynuyor. Maça Galatasaray Başkanı Burak Elmas geldi. Devre arası Elmas’ı kutladım. Florya’ya ilk geldiği günler ve yakışıklı elit gencin herkes tarafından ne denli sempatiyle, sevgiyle benimsendiğinden eniştesi efsane Galatasaraylı Mustafa Yürür ve o dönemin gözdesi 4X4 SUV aracından söz ediyoruz. Saha içinde Terim belirdi ve Galatasaray başkanına, işaret parmağıyla ‘gel’ işareti yaptı.

Elmas derhal aşağıya indi. Ben de indim.

Hem de şahsımı çağırmadığı halde indim! Çünkü profesyonel elemanının, Galatasaray başkanını, parmak işaretiyle yanına çağırmasının nedenini, merak ettim. Terim’e ‘hocam 90’lı yıllardan sen, ben ve Burak Başkan bir aradayız’ dediğimde ‘bir 30 sene daha oluruz merak etme, müsaade eder misin Oğuz’ dedi.

Ertesi gün gazetelerde Başkan ve teknik direktörün, toplantı fotoğrafı ve ‘Terim ile Elmas transferi konuştular’ haberi yer aldı. Ne denli önemliymiş o parmakla icra edilen ‘gel gel’ dimi ? Aslında Galatasaray yapılanmasının, nasıl ayak üstü planlanıp konuşulduğunun belgesiydi o manzara ! Zaten neticeler de ; ayaküstü tercihlerle, ne tür felaketlere neden olunduğunu belgelemedi mi ?

Haberin Devamı

F.T. Galatasaray başkanlarına karşı sergilediği asla tasvip edilemez kibir ve ego fışkıran tutumunun keyfi, Elmas ise naif tavrı, nezaketen örneklediği duruşun resmiyle baş başa idi yani! Aslında o gün gerekeni yapmalı ve ‘sayın Terim Galatasaray başkanını parmak işaretiyle hem çağıramaz, hem de koskoca Galatasaray’ın transfer işini ayakta konuşamazsın!’ Diyebilmeliydi. Diyemedi ve bedelini ağır ödedi! Şimdi kızmış olsan da, ne fayda ?

Sevgili Adnan Polat ; kendisini yönetime sokan Hıncal abi ve Hıncal abiyi kıramayan kadim dostu Alp Yalman’ı ‘es’ geçmiş. Muhteşem kadroyu kuran Ergün Gürsoy, Yurdaşen Karahasan hatta Gaziantepli Ökkeş kardeşimizi dahi unutmuş. Well well well !

Ednan’cım ne Torino’yu, Atina’yı ve Kalli’yi, ne Trabzon, Papermoon ne de satılan futbolcularımızı ve 2008 İsviçre - Avusturya’yı unutmam, unutamam! ASY Mecidiyeköy ve Aslantepe 280 dönüm Galatasaray arazisini de tabii! Stadı mı yapmıştın ? Deme be !

Dursun Özbek’i destekleyecekmişsin ha ? Yapma be!

YORUM YAZ