MENÜ

Galatasaray artık vahim saray

Abone Ol Google News

Doğru dürüst kurulamayan kadro ve yapılan dandik transferlerin bedeli çok pahalı ödenmekte. Böylesi vahim durum temin nedeni, idari ve teknik yönetim hataları elbette günahlarıdır. ‘Mide mikrobu’ olarak bilinen Heliconacter Pylori Galatasaray bünyesine iyiden iyiye yerleşti ve önemsenmeyin, tespit edilemedikçe; Galatasaray’da her organı ciddi anlamda harap etti.

Haberin Devamı

Bünyede yıllarca belirti vermeden yaşayıp gizli gizli tahrip eden bu bakteri mideyi hallettikten sonra, beyni de hedef aldı bitirdi. Şimdi de şahit olunduğu üzere, koskoca Galatasaray‘ı vahim saray konumuna getirdi! Sivasspor’un galibiyeti ne denli kıymetliyse, Galatasaray’ın hali de o derece üzüntü vericidir. Dün gecenin 90 dakikalık mücadelesinde konuk ekip bekleri bindirmeye, orta yapmaya doymadı. Hatta Ahmet Oğuz bir de fevkalade gol attı. Eeeey Muslera neredesin birader? 64’te rahatça bloke edebileceğin, neredeyse Fizan’dan gelen topu gol olarak kabullendin! Olman gereken yerde bulunmuyor, fuzuli işler üretiyorsun! Ya 44’teki Uğur asistinde de, tayming denilen kavram nerede Semih? Ulvestad beceriksiz savunma kalabalığını torpido gibi deldi geçti.

Haberin Devamı

Futbol özürlüler içeride

Asist yapan iş üreten Emre Kılınç dışarıda, futbol özürlüler içeride! Helico acter Pylori yani ‘Mide mikrobu’ olarak bilinen bakteri Galatasaray’da Parkinson ve Alzheimer gibi nörolojik hastalıkların gerçekleşmesi nedenidir! Sistemik iltihaplanma Torrent’e de sirayet etti gibi sırıtırken, her platformda zırvalama ısrarları; Sarı-Kırmızılı kulübün rakiplerine kahkahalar attırıyor! Zavallı Galatasaray!

YORUM YAZ