MENÜ

Galaktikos pozisyonyiyos!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray’ın, Denizlispor’a üstünlüğünü inkar mümkün mü? Sıralamada biri nerede, diğeri nerede? Ehh bir de kalite farkı! Ya Yeşil-Siyahlı ekibin bulduğu şanslar! Taraftar demez mi? ‘Galaktikos ama çok pozisyonyiyos!’ Galatasaray kalibresinde bir ekip, rakibe bu denli şans veremez. Çünkü herkes affetmez!

Millet stoperlere sallıyordu. Neill geldi, nereye sallanacak şimdi? Rijkaard deha. Deha da oyun planlaması sanki şaka. Milenyum Galatasaray’ının başarısı ‘bücür’ etkinlikleriydi. Şimdi yok. Uğur, Neill, Servet, Caner dörtlüsünün önünde kader mahkumu Mustafa Sarp... Sonra? Kalan bakiyenin tamamı ileride! Cim Bom’un topu kazanan, doğru kullanan bu arada da basan, çabuk orta alanı yok. Çoğunluk ön tarafa bakıyor. İleriye bakmak iyidir de, bu denlisi arka tarafı unutturur, kaparlar sonra!

Denizli Horoz’u bindirmeleri kuru gürültü çıktıysa, kabahat Bulgar İspenç’i Emmi’nindir.

Emre Çolak’ın mükemmel kullandığı topu, Barış aynı güzellikte Arda’ya. Zor vuruşu gole çevirdi Kaptan 0-1. Kafa var ama içinde akıl da var. Jo’nun ince işlerini izliyor bayılıyoruz. Şey! Acaba süse püse mi kanıyoruz? Bizim kanmamız bizi bağlar da, Rijkaard ve futbolcularının kanması 20 milyonu... Onca tehlike uyandırmadı ve Memişler bağladı: 1-1... Rijkaard ve Neeskens, Emmi İspençov’a dua ederken! Az sonra, ‘Co’ Hollandalı’lara mum yaktırdı 1-2.

Co çıktı, ‘bücür’ yok derken girdi Covanni! Co’un adı, Covanni’nin boyu kısa... Ama ikisi de santrforda. Hayırlısı! Ayhan ve Emre Güngör dahil olunca, süzgeç delikleri yamandı ve Horoz yavaşladı. Bitti!

Zafer 3 puanla geldi... Alkııııış ‘şak-şak-şak’.

YORUM YAZ