MENÜ

Futbolumuzun tezenesi...

Abone Ol Google News

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ‘futbolumuz tezenesi’ olabilme amacıyla, bir büyük çekişme içinde. Dün gece de o doyumsuz yarışın son versiyonunu izledik. Her iki tarafın, mücadelesine de, saygı duydum, beğendim.

Haberin Devamı

Terim ve Bulut derbiye olabildiğince ciddi hazırlanmış. Pozisyonu, emeği, özverisi yoğun, çatır çatır, dişe diş; namuslu, şık ‘tezene olmalıyım’ yarışını izledim.

Altay nefis kurtarışları, Taylan, Marcao, Luyindama mükemmel mücadeleleriyle göz doldurdu. Linnes'in ahlâkına saygı duyduğumu da belirtmeliyim. 71’de Arda, Feghouli, Falcao çıktı ve Diagne, Babel, Etebo girdi. Babel pasında da Emre vurdu ve Altay tuttu. Etobo Ozan’ı, Palabıyık sarı kartını Galatsaraylı’ya tuttu. Olay uzasa Terim;Taylan için de ‘müsebbib’ tutanağı tutturur belki Belhanda’yı da dahil ettirirdi!

Palabıyık sahadaki hemen herkesi sararttı fakat TFF, MHK ve her iki taraf gönüllülerini de morartacak, bir tutum içinde asla olmadı. Gol görülemese de, heyecan ve mücadele vardı: 0-0.

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Bu golsüz ama güzel heyecan ve çekişme için bunca masrafa değer mi?

Maçın starı

Altay, sonuca etki edecek bir performans örnekledi. Bravo.

Maçın olayı

Ali Palabıyık gerginlik ve kartlardan uzak bir anlayışla başlama düdüğünü çaldı, dakika 2’de bunu Gökhan’dan esirgediği kartla kanıtladı. Ama kartsızlığa tutunamadı!

Kısa Mesaj

Galatasaray teknik ekibin tüm çabalarına rağmen yorgun. TFF’de vaziyeti idrak konusunda durgun !

YORUM YAZ