MENÜ

Finaldeyiz aziz Türk milleti!

Abone Ol Google News

İstiklal savaşımızı muhteşem özveri, fedakarlıklarla, kaybettiğimiz gencecik canlarla, gazilerimizle kadınlı erkekli kazanmıştık. Voleybol zaferlerimizi de ; büyük çaba ve helal alın teri, elbette yetenek ve beceriyle kadınlı erkekli kazandık. Bu kez güç büyük ölçüde; aziz Türk milleti kadınları elinde elbette. Kadınlarımız voleybol topunu müthiş bir silah olarak kullanıyor ve önüne geleni devirip tarih yazıyor. Helal olsun yiğitlerimize… Dünya markası İtalyan Kadın Voleybol takımını önce titretip, ardından sallamak ve neticede çökertip, berhava etmek kolay mıdır? Zor, çok zor. Hatta birçok ülke için de imkansız. Bu zorluğun üstesinden Ay Yıldızlı Türk Kadınları, evvel Allah geldiler.

Haberin Devamı

Olağanüstü çekişmeli ve heyecan tufanı içinde sürüp giden bir ralliydi. İtalyanlar her hattıyla normal performanslarını aştı. Aştı da, bizimkiler onların aştığını da aştı.

Açık söylemeliyim, İtalyanlar bir ara müsabakayı kazandıklarını zannetti. Hatta ben de ümitsizlik ve hüzün çukuruna düşmüştüm. Kendine güvenini ve inancını kaybetmeyen, mutlaka ama mutlaka kazanmayı hedefleyen yiğit kadınlarımız pes etmemiş meğer. Önce aradaki farkı kapattılar ve gittiğini zannettiğim finali usulca ucundan tutup ardından da o mübarek avuçları içine aldılar. Diliyor, umuyorum finali de kazanacaklar… Emeği geçen, voleybolcularımıza güvenen, emek veren herkese, tabii ki Dünya’yı titreten kadınlar yetiştiren aileler, analar, babalar, okullar ve kulüplerine teşekkürlerimi, Şükran duygularımı sunuyorum. Rabbimiz cümlenizden razı olsun.

Haberin Devamı

Çocukluğum ve gençliğim dönemi; her Brezilya, Alman, İngiliz veya İtalyan vatandaşını futbol ustası olarak düşünürdüm yeşil sahalardaki beceri ve başarılarından ötürü. Futbolcu kimliği her fertlerine sinmişti sanki.

Şimdi de tüm Dünya gençleri Türk Milli Kadın Voleybol takımımız ve zirvelerdeki yeri nedeniyle, Türk kadın profilini bambaşka bir pencereden görecek… Sağlıklı, güvenli, güzel ve başarılı voleybolcu kadınlar ülkesi olarak görecek… Her açıdan finaldeyiz aziz Türk milleti… Finaldeyiz.

YORUM YAZ