MENÜ

Fatih Terim ne yapsın?

Abone Ol Google News

'Bu transferleri de bu yönetim yaptı' demiş Dizdar. Katiyen katılmam! Fatih Terim'in izni olmadan; bırakın futbolcuyu, çay servisi yapacak eleman dahi giremez Florya'ya. Yüzde 100 gönül koymadığını da Aytaç, Oğulcan, Emre, Yunus ve daha niceleri akıbetine uğratır zaten geçen zamanda!

Haberin Devamı

Galatasaray'ın dün gece sahaya çıkan kadrosunu kurabilmek için 'şükür' mevlidi okutturacak; kim bilir kaç yönetici vardır Süper Lig platformunda? Milyonlarca Euro değerinde starlar ilk 11'de. Ya kulübe? Arda, Yedlin, Assuncao, Aytaç, Barış Alper, Oğulcan ilk anda gözüme batanlar.

Cennet Mekân Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in; Hakk'a yürüdüğü 40. gün mevlidi okundu dün Bezmialem Valide Sultan Camii'nde. Dualarımız kabul, ışığı çok olsun; dürüst ve hakkaniyetle emanete sahip çıkma uğruna sağlığını, ömrünü feda eden Galatasaraylı aziz insanımızın.

Sevgili Hakan Keleş'in doğum günüydü dün. Futbolcuları tek golle 3 puanı armağan etti teknik direktörlerine. Nice nice yıllara daim başarılara genç adam.

Sonsuz kredi

Haberin Devamı

Fatih Terim ne yapsın? Kendisine tanınmış olan sonsuz krediyi daha da fazla ziyan, zebil etmesin! Galatasaraylı bir kısım futbolcu; doğru ve dürüst transferler olmadıklarını, devasa maaşlarını zerre hak etmediklerini sahada bağırıyor adeta! Yeterince ve olması gerektiği gibi hazırlanmadıkları, keşkülden az hallice oldukları da meydanda değil mi zaten? Yedikleri gollerden, yaşadıkları sakatlıklara ve antrenman disiplinlerine kadar her görülen vaka ayıplı ve şaibeli! Giresunspor 11'de Süleymanov ile attığı golü; telaşsız, sakin, doğru futbol uygulamaları ve disiplinle 3 puana taşıdı.

YORUM YAZ