MENÜ

Fark kaçtı, beraberlik kaldı!

Abone Ol Google News

1966-67 sezonu; Türk Milli Takımı Moskova’da Lenin stadında Rusya ile oynuyor. Rahmetli Turgay Şeren’in 51. Milli maçı. Rusya’yı evinde Fevzi ve Yavru Ayhan’ın golleriyle 2-0 yeniyoruz. Bugün Galatasaraylı Ayhan Elmastaşoğlu’nun 80. doğum günü. Galatasaray’ın Lokomotiv beraberliği, Fenerbahçe’nin CSKA sevinçlerini; o gün Ay-Yıldızımız’ı taşıyan Göztepe, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaraylı sporcularımıza armağan etmek istiyorum. Hakk’a yürüyen canlara cennet, aramızda olanlara sağlık, esenlik, mutluluk; Yavru Ayhan’a nice gönlünce yıllar...

Haberin Devamı

Unutulan düdük!

Arka taraf çok önemli mahal olup, itinayla korumak da, elzemdir. 72. dakikada soldan gelen atakta arka sağımızdan, golü yedik. Nasıl? Kamano’yu bomboş bırakarak! Arkadaş bırak kale alanını, kordon boyunda dahi böylesi başıboş bırakmazlar adamı. İlk 45’te de 2 fahiş savunma hatası yapmış, Kerem becerisiyle kurtulmuştuk. Scharer ilk yarı Gisdol ile muhabbete daldı, sahayı unuttu. Enteresan bir düdük yani!

Savunma defoları

43’te Feghouli nefis bir gol attı sonra akıl almazları atmadı. Mohamed, Halil, Morutan neleri neleri, tribündekiler de aklını kaçırdı! 88’de Muslera Lokomotiv forvetlerini kahretti, bizleri de abad etti. 90’da saha karıştı, konu sarılarla kapandı. Onca fırsatın heba olduğu 90 dakika da, bir savunma defosuyla berabere sonlandı. Lokomotif evinde mutlu ediyor, evimizde de huzur vermiyor. Yine öyle bir geceydi yani!

Haberin Devamı
YORUM YAZ