MENÜ

Falcao out...Balcao in !

Abone Ol Google News

Çocukluğumda Adapazarı Yenicami’deki bakkal dükkanına gitmiş ve Mustafa eniştemi sormuştum; babası Arnavut hacı Hasan Ağa'ya... 60 sene önce aldığım cevabı hiç unutmadım ‘vali çıktı, enişten çıkmadı!’

Haberin Devamı

24 Ekim’de sakatlanan ve o gün bu gün ortadan kaybolan Falcao’da; Hasan Ağa'nın eşsiz teşbihinden farksız değil mi? Covid-19’a yakalanan Yılmaz Vural yoğun bakımdan çıktı; kim vurdu kurbanı Falcao mangal başından çıkamadı !

Göktürk esnafı çok sevdiği, ziyadesiyle memnun kaldığı Falcao için ‘Balcao’ya şükran’ etiketli büst hazırlatmış. Kolombiyalı vagonla misafir için, kasap, şarküteri, manav, wine shop ; Balcao ve konukları için ‘İsa kutsasın seni Honeycao’ pankartları asmış!

Balcao gözünde ‘köfteler’ kriterlerine, yüzde 100 uyum sağlayan Galatasaray yönetim yapısı; vahim duruma acilen çözüm bulmalı! Zaten bataktaki yapı, Balcao’ya ödenen ballı paralar ve menajer komisyonlarıyla külliyen göçecek Allah muhafaza.

Yoğun başarı beklentisi nedenli baskılara, negatif tepki veren çocuk ruhlu bıkkın futbolcuların agresyona ve hayal dünyasına kaçıp; alemlere eğilim göstermesi Otojenik egzersizlerle giderilebilir.

Haberin Devamı

1920’li yıllarda Alman psikiyatrist Schultz tarafından Platon'un felsefe öğretisinden esinlenerek oluşturulmuş bu eşsiz metot; Galatasaraylı psikoterapistler ve pedagoglar tarafından uygulanarak Falcao’nun psikolojik, psikosomatatik sorunlarını çözebilir!

Kolombiyalı’nın derdi reel değil, sanal sanki !

YORUM YAZ