MENÜ

Facia ve felaket!

Abone Ol Google News

Amasra’da kömür ocağında yaşanan facia, Türk milletinin yüreğini yaktı. Uzun zaman müsabaka yapmadan dinlenen (!) Galatasaray ise, Kayseri’de felaket yaşadı! Eğer ev sahibi az şanslı olsa, geçen sezondan daha da fark atardı. Bir gece önce kömür ocağını alevler sarıp, insanlarımıza facia yaşatırken; Kayserispor da Galatasaray’ı tamamen zapt edip, ummadığı felakete attı! İlk yarı 2-0. Okan Buruk’a sormak isterim ‘Mertens futbol hayatı boyunca, acaba hiç kenar oynadı mı?’ Sol yandaki Mertens ve Kazım Can tercihine özellikle Torreira ve Midtsjö ve diğerlerinin arızaları eklenince, konuk felakete doğru yol aldı!

Haberin Devamı

Mertens izledi

Icardi kıtalar arası dolaştı, sonra Kayserispor ceza alanında da dolaştı! Sol taraf ve orta alan felaketine önce Gavranovic 22’de attığı golle katıldı. Sonra Mertens, Onur’u dürbünle izlerken, Kayserispor sağ beki müthiş bir vuruşla 34‘te ekibini 2-0’ a taşıdı.

Acı ders aldılar

86’da Barış Alper 2-1 yaptı! İlk yarı Yunus da Marmara denizinde teknelere eşlik eden yunus balıklarından farksızdı! Galatasaray büyük umutlarla geldiği Kayseri’den acı bir ders aldı. Yıldız isimler kağıt üzerinde, muhteşem ışıltılı bir kadro olur ama iş fiiliyata dönünce hayaller felaket olur. Tebrikler Kayserispor, alayımızın hayallerinin, boş olduğunu kanıtladın!

Haberin Devamı
YORUM YAZ