MENÜ

Eşref saati!

Abone Ol Google News

Galatasaraylı geciken ‘eşrefik’ gelişmeler için, ne kadar dua etse az. Aksi halde takımın Süper Lige vedası işten olmayacaktı! Beyefendinin eşref saati geldiği an, dünya umuru olmaz. Mesela ‘dan’ diye omuz koyabilir. Üstelik ‘huzur içinde, uykuları adına, duacı olduğumuz aziz mevtaları umur dahi etmez!

Haberin Devamı

Kadro yapılanması A’dan Z’ye yanlışlarla düzenlenirken, seçim ikincisi adayın çıtı çıkmadı. Avrupa futbol platformunda olmayan Romanya’dan ; iki star(!) deli paralara transfer edilir! Bu anormal alışverişe boş boş bakar. Tabii kulis yapar, avuç ovalar !

Eşref saati gelmez, sessizce izler. Galatasaray futboltif çöküşüne devam eder.

Takım 41 puanıyla kritik 90 dakikaya çıkıp, düşmüş Malatyaspor’la oynayacak. Bu mevsimde en tehlikeli rakipler, işi bitmiş, kafası rahat ekipler olur!. İki gün önce, Trabzonspor’un başına gelen ortada. Buzdan bakışlı, robot modundaki futbolcular sadece alacakları prime kilitlenip, savunma hırslarıyla harikalar yarattıklar. Hatta son anda galibiyeti dahi kaçırdılar.

Haberin Devamı

Malatyaspor’da ‘ligde işimiz bitmiş olsa da, futboltif podyumdaki hedef an itibarıyla Galatasaray’ diyemez mi? Geçen sezon aynı rakibe +1 gol daha atamayan Aslan’ların havaya giden, şampiyonluğu ve konuğun umulmadık direnci, hırsı unutulabilir mi?

Böylesi bir kritik müsabaka öncesi beyefendinin eşref saati yine geliyor ve ‘Torrent ile yürümeyi düşünmüyoruz’ dedikten sonra bir de Arda hakkındaki düşüncelerini açıklıyor!

Yüce Rabb’imiz 1996’dan itibaren Galatasaray’ın felakete gidişini göremedikleri gibi; olmadık zamanda saçma sapan davranışlarla eşref saatini sahneleyen Eşreflerden kulübü ve camiayı korusun!

Olmayacağı, olamayacağı bu denli belli aday; Galatasaray makus talihi yön tabelasıdır!

YORUM YAZ