MENÜ

Esenyurt ‘tan esenler...

Abone Ol Google News

Galatasaray - Kasımpaşa müsabakası için Esenyurt’a gidiş bir alem, dönüş ise bambaşka bir alemdi. Adapazarı - Florya yol süresi 2 saat. Florya ile Necmi Kadıoğlu stadyumu süresi de iki saat! Müthiş zorlu, feci kalabalık trafik. Civa gibi başıboş hareketlilik (!) fakat o hareketliliğe karşın trafikte muazzam durağanlık! Maça kılı kılına yetiştim. Saat 8 gibi ayrıldığım stadyumdan Menekşe, Florya, Yeşilköy istikametine doğru gitmeye çabalarken gecenin 10’u oldu bile. Ve o saatte Akvaryum ‘ önüne ancak gelebildim. Acaba trafiktekiler mi, yoksa balıklar mı akvaryumda? Vallahi çözemedim!

Haberin Devamı

Uzun süredir Adapazarı’ndayım. Galatasaray Başkanı Burak Elmas’ı kutlayabilmek, Esenyurt ‘da kısmet oldu. Devre arası kısa süre sohbet ettiğimiz Burak Elmas ve Fatih Terim’e hayırlı başarılı sezonlar dilerken ‘90’lı yıllardan üçümüz varız burada ’ dediğimde, Terim ‘ olacağız inşallah 30 sene daha ‘ cevabını verince ‘biz Rabbimizden 45 sene dileyelim de, yüce Yaradanımız kabul eder evvel Allah’ dedim.

Elmas ve Terim gerçekten moralli ve her halleriyle güven yansıtan görünümdeydi. Elmas tribüne girdiği andan itibaren, pozitif enerjisini yansıttı herkese. Böylesi olumlu profil Galatasaray‘ın geleceği konusunda camiayı birlik, beraberlik, dayanışma ortamına doğru yönlendirecektir diye düşünürüm.

Haberin Devamı

Futbolculara gelince; geçmişte Hakan Ünsal’dan anında mükemmel bir stoper ürettiğine şahit olduğum Terim, yine tecrübesi ve birikimlerini devreye sokacak, alternatif sunacaktır. Sekidika mesela. Hoca ‘hep yavaş gidiyoruz ama sıkıntı yok’ demiş olsa da, savunma ve orta alan pozisyon alma yavaşlığı konusunda gereken uyarıları yapmıştır mutlaka. Ciddi sıkıntılar yaşanabilir yoksa.

Hayırlısı...

YORUM YAZ