MENÜ

Dursun durmasın !

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kasımpaşa’ya da çok fena çarpılan Galatasaray, her platformda acınası hale geldi. Artık ne olursa olsun, konuşulacak konu “Dursun durmasın!” olsun. Türk sporunda tarih yazmış, şanlı Sarı-Kırmızı armadaya. 18. dakikada sapasağlam Bruma gibi bir adam hangi kapris neticesinde çıkarılır ve daha işin başında terse yatılır? Geldiğiniz günden beri, yaptığınız her icraatta sınıfta kaldınız be birader. Ekonomi tepe takla, tüm branşlar adeta kumbara, sizin zavallılığınızı çekmek zorunda mıdır bu camia? 90 dakikaya yine bir Tudor saçmalığıyla başladı ev sahibi. Hırvatski harbiden oynuyor ama sahada değil kadroyla kulübede oynuyor! Önce Sneijder’i budadı, sonra Balta’ya nacak muamelesi yaptı. Sabri, Podolski ne olduğunu anlamadı 3-5-2 sonra 3-4-3 vs vs derken ligle ilgili tüm umutlar külliyen battı. Rezil oldu Galatasaray, rezil.

Muslera yine yattı!

Bomboş tribünler buz, Rodrigues buz, Galatasaray tuz buz! 25’te Adem mükemmel bir pas attı, Castro çaprazdan golü yazdı 0-1. Adem’in karşısında acaba Havva mı olacaktı, Çalık’ın tabanına kim sigara kağıdı koymadı da, dev (!) stoper o topa cüce kaldı? Carole bilmem nereye baktı, kademe mademe kalmadı ve Muslera son zamanlarda alışıldığı gibi yattı ve ağlardaki topa baktı! Eyyyy eşsiz futbol uleması mektepli, herkes gitti ama sen kaldın, Galatasaray battıkça da boy attın, her tarafa uzayıp çarptın! Kaç tane 5 para etmez adamı milyonlarca Euro’ya aldın ve kulübüne çaktın?

Zavallı Galatasaray!

Kasımpaşa’nın örneklediği pas ve top kazanma güzelliklerine, Galatasaraylı futbolcular bakıyor ve arada bir Kara Murat gibi dalarken, Selçuk yandan yandan pas yaptı. 59’da Tolga, ‘beni annem çağırdı!’ dedi ve ikinci sarı karttan kendini eve attı! 63’te Turgut Doğan Şahin, ön direkte zor işi gol tadında becerdi, oldu mu şimdi 0-2 ve yenilen golde kim kabahatli? Sonra Castro, 81’de 3’ledi, bu golde de kabahat galiba bendeydi! 90’da Sneijder müthiş vurdu 90’a attı ama ne işe yaradı, sadece havagazı! Zavallı Galatasaray! Bu hale nasıl mı geldi ? Söylemem !

YORUM YAZ