MENÜ

Diyarbakır türküsü...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

‘Ağla gönül, yine bugün ağlamanın zamanı geldi vay... Yas matem tutup kara bağlamanın zamanı geldi vay...’ Bir Diyarbakır türküsünün şu iki dizesi hem Galatasaray, hem de konuğun vaziyeti mealidir.

Hatalarda ısrar ve gelinen nokta; biri şampiyonluktan uzak, diğeri de küme düşmeye yakın. Ev sahibi Baros’un kırığına mı, sağlamların duyarsızlığına mı, yoksa seçim hatalarına mı yansın? Hepsine birden yansın.

Ya Diyarbakırspor, hangi derdine yansın?
Futbolcuları gaibe karışan Diyarbakırspor, geçmişte kaybolmuşlardan kadro kurmuş! Müftüoğlu’nun düdüğüyle ‘biz teslimiz’ dediler ve oldular. Caner eleştirilince, Rijkaard solbekten sorumlu solbek atmış arkaya, Hakan Balta! Lucas’da sağbekten sorumlu, ‘sağbek’ de kaçırdılar Erhan’ı. O atamadı.

Jogging temposu ve hafif sıçrama ritminde atılan iki gol var Baros’tan. Lucas çok aramıştı, buldu 3-0. Baros 4’e tamamladı. Amatör karma- Şöhretler karması müsabakası kıvamında bir 90 dakika yani...

Diyarbakır tarafından bir türkü de Güvenç Kurtar’a ‘Bilmeden kapını çaldım... Aklımı baştan aldın... Yar kapını çalmazdım... Beni ateşe attın!’

Bebbe attı 4-1. Peki Galatasaray’ı, Uzun Co’yu, Leo’yu kim ateşe attı, ‘Sihirbaz’ mı? İnanmayacaktınız o zaman! Islıııık.

YORUM YAZ