MENÜ

Diyagonal gelişmeler...

Abone Ol Google News

Genç starlar teminine yönlenen Galatasaray ; Kopenhag'a uzun vadede 7 milyon Euro ödeyecek ve Victor Nelsson gelecek. Nev stoper topu def etme erbabı ve boş alanda top uzaklaştırma maharetinde zirvede. Dolu alanda ne yaptığı ise , Aslan'lar arasına karıştığında ortaya çıkacak! Hayırlısı inşallah.

Haberin Devamı

Gedson Fernandes'i Jesus beğenmemiş. İsa kutsasın seni Gedson, yine geleceksin gibi Florya'ya en son. Bu arada 43 maçta 1 gol, 3 asist üreten forvet Kamil Jozwiak, teknik idarece matluba muvafık bulundu. Wayne Rooney'in son kararı için beklemeye geçildi. Nelsson 'u bedavadan halliceye taksit taksit Cim Bom'a kaptıran Kopenhag, müstamel stoperi Zanka'yı maden suyu parasına geri kazanacak ve bi daha kazanacak ! Fenerbahçe'nin stoper kompartmanına sıkıştırdığı 190cm'lik son imparator; Kore canavarı Kim Min - Jae oyunu kuran, asla geri adım atmayan, kesiciliği, hava hakimiyeti ve muazzam diyagonal paslarıyla tribünleri mest edecek bir profil. Ama canavar Kim'in çabuk oyuncular karşısında zorlanıp, gerilim yaşadığı ve pozisyon alma sıkıntısı nedeniyle taraftarın sigortasını attırdığı da fısıldanıyor. Diyagonal durumdaki etine buduna dolu yolcu Kongo'lu canavar Luyindama; akla gelmez mi, tarife bakıldığında şimdi? Harbiden diyagonal transfer muammaları içinde kulüpler di mi?

Haberin Devamı

Terim bir türlü sayısını indiremediği ilk 35'e takviye için ; Santo'nun Tanganga kararını, Aliou Dieng İçin de El Ahly'nin gaza basmasını bekliyor. Necati ve Selçuk hocalar Mohammed'e sıkı terapi uygulamaya başlamış. Mohammed Türkçe terapiden bi şey anlamazsa iki hoca; 7 adet buğday'a 797 defa ' ya Fettah Ya Rezzak' okuyup Mohammed'e hatta tüm forvetlere yuttursun. Savunma ve kalecilere asla ama ! Forvetler gol rızkına boğulsun da, savunma ve kaleciler rızksız kalsın. Amin.

YORUM YAZ