MENÜ

Carey gelsin!

Abone Ol Google News

Bazıları diyebilir ‘O Carey değil, Carew olacaktı’ diye. Gerçekten de Galatasaray’ın hava toplarına hakim, deneyimli bir forvete ihtiyacı var. Var da Carew’i alamaz bunlar ama Carey’i getirebilirler belki. Uzun süredir yerinden kalkamayan Aslan’ı belki O, ayağa kaldırabilir. Benim dediğim Carey ‘Mariah Carey.’ Rahatsızlığı hepimizin malumu Muhammed Ali Clay’i çatır çatır ayağa kaldırdı, hatta oynatmasına ramak kaldı. Korumalar önlemese o iş de olacaktı! Bu hanım bu denli marifetliyse o zaman Carey gelsin. ‘Happy Birthday To You’ şarkısını söyler, Aslan ayağa kalkar ve Hagi de doğru dürüst çalıştırma fırsatı bulur. Yattığı yerden pek bir şey yapamayacağı iyiden iyiye belli oldu artık Aslan’ın.

Haberin Devamı

Peki ben Carey’e ümitlerimi nasıl bağladım? Bizim Süleyman Rodop’un doğum günüymüş, Trabzonspor yenilgisi üzerine iyi gelir diye bir ‘İyi ki doğdun’ müziği aramaya başladım youtube’da. Buldum sonra, hem de kralını buldum üstelik! Muhammed Ali Clay’in doğum günü için düzenlenen organizasyonda, Carey de sahne alıyor ve bir başlıyor ‘Happy Birthday To You’ diye. Ali’yi tutana aşkolsun... Gerçi yine desteğe ihtiyacı oldu ama esas motivasyonu sağlayan Carey oldu. İnanmazsanız www.youtube.com’a girin ve ‘Mariah Carey - Happy Birthday To You’ yazın, görün. Denemesi bedava!

Haberin Devamı

Ne tuhaf bir dünya! Kimi hanımlar ‘hastayı’ ayağa kaldırırken, kimileri de ‘diriyi’ bile gömebiliyor! Neyse biz dönelim Baros’a. Çek Yıldız’ın sentesi kaydı. Bir zamanlar Köylü Yusuf sağlam yatar, sakat kalkardı! Baros da Köylü’nün yeni versiyonu oldu. Peki ağabey’i Yaşar ve babası Köylü Mustafa 49 buçuk yaşına kadar futbol oynayıp da, nasıl sakatlanmadı. İbrahim Tok da aynı, Şükür’ü bıraksalar O da oynardı... Artık Köylü Mustafa, Köylü Yusuf, Yaşar, İbrahim Tok, Hakan Şükür için tren kaçtı da, bari Baros için de kaçmasa! Polat Carey’i getiremezse, Köylü Yusuf’u çağırsın ve kardeşimiz futbolcuları aydınlatsın.

Trabzonspor ve Şenol Güneş’i tekrar kutluyorum. Liderlikleri de daim olsun ama bu futbolla olmaz ki! Skora göre yazan ve durum koklayan yorumculara, bir de Hagi kardeşime bakarsan futbol şahane... ‘Yiyene’ afiyet olsun da, ı-ıh! İnanmazsanız Sadri Şener’e sorun. Türk futbolunun asude günlerini, rakip hatalarına bırakır yatarsanız, içeride kader güler de, Edirne’yi geçince Karpaty Lviv ‘ayaz’ zannedilir ve sonra ‘Meltem’ dahi olmadığı anlaşılır, haybeye üşütmüş olursunuz!

Engin Baytar’ı yere göğe koyamayanlara sorarım ‘Bu çocuk kaç dakika doğru dürüst oynadı Allah aşkına?’ ‘Hatice’ye bakma, neticeye bak!’ diyenlere de, sorarım ‘Habire neticeye baktık da, nereye geldik?’

Bence hiçbir yere. Ya sizce? Onun için Carey gelsin, gözümüz ve kulağımızın pası silinir hiç olmazsa!

YORUM YAZ