MENÜ

Bu sezon hava sisli

Abone Ol Google News

Bu sezon hava sisli Galatasaray yavaş temposundan, orta hıza doğru seyrediyor ve tam ‘galiba oluyor’ derken, yine ‘adagio’ hızına dönüveriyor. Sezon başından itibaren ‘eallegro moderato’ kıvamında bir takım görmesi mümkün olmadı; yüreği Şampiyon’a dönük olanların! Kulübesinde maaşını almaktan başka, hiçbir amacı olmayan kaptan ve elemanlarının safa sürdüğü yapının, poco poco ritminden, cody cross hareketliliğine geçmesi asla mümkün olmaz, olamaz! İki sezondur bırakın kasım ayını ocak ayazında dahi ‘Galatasaray şampiyon olacak’ dedim. Şu an itibarıyla sislerin dağılmasını beklemedeyim! Futbolcu değil de, ‘Dünyayı kurtaran adamın torunu’ vizyonundaydı Emre. Torun efe; Rizeli onca leşkerin ortasına dalıp, dağılıyor. Sonra da hakeme dikleniyor! Eğer Talbi’nin şahane kafası, Meljnak’ın da kolu olmasa, Terim rotasyonu Fuzuli işgal ve hiçbir yarar sağlamamış olacak. Bu arada Muslera’nın mükemmel kaleciliği de, yine konuşulacak. Poco poco emekliliği bekleyenler tadında, bir 90 dakika izledik yani: GAL 2-0 ÇRS.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Galatasaray’ın taktik ve uygulama standartlarındaki kronik verimsizliğin bir açıklaması olmalı artık... Değil mi?

Maçın starı

Sezon başından beri Galatasaray’ın milyonlarca Euro’luk sporcularının beceremediği mükemmeliyetteki golü, Sarı- Kırmızılılar adına ağlarla buluşturan Rizesporlu Talbi... Teklese de tüm Rizelilerin kalbi!

Maçın olayı

Hakemliğe yakışır, doğru uygulamalarına şahit olduğumuz gençlerimiz, maçın olayı kapsamına dahil oluyor artık. Kutlarım Bitigen ve ekibini.

Kısa mesaj

Galatasaray transfer operasyonlarına bakılınca başarılı, ortaya çıkan tablo görülünce de başarısız! Hani bakmakla, görmek arasındaki fark diye bir mevzu vardı ya! O işte...

YORUM YAZ