MENÜ

Bu nasıl adalet?

Abone Ol Google News

Hüseyin Göçek 90’da verdiğin penaltı yalandır, dolandır. Müdahale direkt topa! Oysa 60. dakikaya geldiğimizde; ‘Evet Galatasaray mal sahibi, mülk sahibi, üstelik topun da maliki! Pekiii kimdir acaba kaledeki 4 golün sahibi?’ Sorusuna ‘Konyaspor’ cevabını vermediysek; 12’de Jahovic şanssızlığı, 36’da Muslera şansı ve 41’de şahane kurtarışı, 60’ta da direkten dönen Ömer Ali vuruşu nedeniyledir! Galatasaray kaptanı Selçuk ve Eren’den, söz etmek istemiyorum. Gören görüyor, görmeyen de göremiyor! Düdükler de olmayan penaltıları görüyor, ne yapayım yani? Ev sahibinin onca uzun top atıp, doğru dürüst pozisyona dahi giremediği yerde, Konyaspor savunması attı golü 1-0 oldu 69’da... Oybirliğince alınan kararlara, son dakikada; bir uydurma bir penaltı kararı daha eklendi ve Galatasaray’ın 3 puanı daha badem edildi!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Sadece Galatasaray değil, Fenerbahçe ve Beşiktaş’a karşı da çeşitli oyunlar dönüyor ama gözlerini Aslan bürümüş, kuşlar vahameti göremiyor!

Maçın starı

300. kez giydiği forması ve insani değerleriyle gerçek bir karizma... Kaleciliği için konuşmuyorum, kalite zaten ortada... Viva Muslera... Çoook viva!

Haberin Devamı

Maçın olayı

Gecenin olayı değil, sezonun yüz karasıdır hakem halleri... Birileri yalakalığı bırakacak ve gerçeklere bakacak... Eğer zerre insansa bakacak! Nokta.

Kısa mesaj

Hüseyin Göçek direkt topa müdahalede, oynanır mı böyle köçek? Yazıklar olsun!

YORUM YAZ