MENÜ

Bu kadar da olmaz!

Abone Ol Google News

Bu kadar da olmaz! Fatih Terim, Belçika dönüşü, rotasyon dozunu fazla kaçırmış bence. Evet Guilherme 89’da attığı golle 1-1 beraberliği sağlamasa, sahadaki isimlerin ne denli doğru olduğundan söz edilecek ve tabii her şey çok güzel olacaktı ama olmadı! Sergen Yalçın kontrollü, mücadeleci sert bir takım oluşturmuş! İlk 20 dakika ev sahibi baskısı, yakalanan 2 gol şansı ama 23’te konuk bir gitti pir gitti. Seri ile 1-0 öne geçti. Golde Babel aklı, Ömer asisti ve Seri kafası var. İkinci yarı Yeni Malatyaspor baskısı hissedildi. Ritim yakalamış ev sahibi kadrosu, yemek haricinde ilk kez lig yarışında bir araya gelmiş rakibini zorlayacaktı. 62’de Andone tehlikesini Robin önlerken 63’te Muslera topu, son anda çizgiden çeldi. Atamayana atarlar örneği Galatasaray golü yedi ve beraberliğe razı oldu. Eğer net gol pozisyonlarını berhava ederseniz, bedelini ağır ödersiniz.Falcao son dakikada oyuna girdi. Bilmem ayağına yoğun değdi mi ?

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Şampiyonluk yarışında zorlamalara daha doğrusu lüzumsuz denemelere girmek, her zaman tehlike doğurmuştur. Daha önce sezonları, düş kırıklıklarından ders alınmadı mı?

Haberin Devamı

Maçın starı

Guilherme attığı golle hem beraberliği kurtardı, hem de Galatasaray’ı ilerleyen haftalarda çok daha feci sonuçlara baliğ olabilecek, neticelere karşı uyardı!

Maçın olayı

Galatasaray çok kaçırdı neticede; ‘Yakaladın mı atacaksın. Atamazsan atar, canını yakarlar!’ realitesi son dakikada yine hayata geçti.

Kısa mesaj

Galatasaray dikkat ! ‘Bu 90 dakika size ders olsun...’

YORUM YAZ