MENÜ

‘Birlik olalım'

Abone Ol Google News

Özhan abi Hakk’a yürümeden birkaç saat önce, hemşireye ‘Oğuz’u çağırın’ demiş. Odasına girdim ve dev gibi adamın, bir lokmacık kaldığını gördüm. Zorluk ve ıstırap içinde, ölümün nefesi ensesindeyken bile ‘Oğuz birlik olun, Galatasaray ‘ı kötü insanların eline bırakmayın’ diyebildi. Hastane koridorlarında yankılanan feryatlarımı ne siz sorun, ne de ben söyliyeyim!

Haberin Devamı

Peki şahsım olarak Galatasaray ‘ın kötü insanların eline düşmesine mani olabildim mi ? Çok gayret gösterdim, ziyadesiyle didiştim, kavga dahi ettim ama hayır!Maalesef olmadı. Peki birlik olabilme adına ne yapabildim ? Güven ve umut vaad eden hemen her Galatasaraylı’yı, imkanlarım ve delikanlılık çerçevesinde destekledim. Aksi olduğunu düşündüğüm herkesle de, asla çekinmeden ters gittim ve evvel Allah yine giderim!

Tarihimizin en önemli seçimli Genel Kurullarından biriyle daha karşı karşıyayız. Adaylar ‘yandık Allah’ diyor, ‘son viraj, ardı uçurum’ diyor. Peki arkadaş Galatasaray’ı bu hale kim getirdi, açık ve net dile getirilmiyor! Her iki aday da önemli köşelerde görev yaptı, imza attı, derdini anlattı. Anlattı da 1996’dan yani Faruk Süren döneminden itibaren batağa giden Galatasaray kulübünde Hamamcıoğlu ve Özbek ne yaptı ?

Haberin Devamı

O yıllardan kulaklarımda kalan Hayri Kozak ve İnan Kıraç söylemleridir. Hatta İnan Kıraç ‘Galatasaraylı’lar birgün genel kurula gelecek, cesareti dahi bulamayabilirsiniz!’ Demişti.

Hayri abinin mücadelesi hep devam etti, İnan Kıraç daha da görülmedi. FıFA onur üyesi Necdet Çobanlı ağabeyim de, başa gelecekleri tüm detayları Cayman’ı vs vs belgeleriyle ifade etse de, ben dinledim ama kendi camiası dinlemedi ! Ve bu hale gelindi. Bu hale gelinene kadar görüp de, görmeyen(!)leredir kızgınlığım ve dualarım!

Adnan Polat’ın ‘ Gül baba’ aşkı depreşmiş! Piyale paşa hayranlığı da. Bilumum piyadeleri de çok severdi, son yıllarda rüzgar aşkı depreşti! İki Başkan sayını buluşturmuş. Keşke birlik olmalarını da sağlayıp, Galatasaray’ın tüm güçlerinin bir arada olacağı bir ortamı hayata geçirebilseydi! Adnan Polat’ın Galatasaray ‘a kaybettirdiklerini, bir nebze olsun birleşik güçler temin edebilirdi belki.

İnan Kıraç Pilav günü ve okul meseleleri dışında sütre gerisindeydi ama bu seçimde çıktı! Çıktı da doğru istikamete gitmedi ki! Neden? Galatasaray basketbol şubesini adeta ihya eden, herkesin araziye uyduğu ortamda stadyum isim sponsorluğunu üstlenen Erden Timur’un şahsım kanaatine göre yüreğini burktu. Olur mu hiç İnan abi; gencecik adam bir sürü mali yükün altına girmiş, parasını-pulunu-prestijini risk etmiş. Ve sen NEF adını kaldırıp ‘ASY’ yapmanın peşindesin! E zaten ‘NEF ASY’ dimi? ‘Galatasaray için fedekarlık yapanları, Galatasaraylı’ları üzmeyelim Gündüz baba’ hatırlatması için Metin Oktay bir daha gelemezki! Galatasaraylı gencecik gönüllere destek, olmazsa olmazımız olmalı dimi İnan abi? Siz Galatasaray kulübüne uzaktan bakıyor olsanız da, Erden Timur’un yarın Eğitim Vakfına da destek olmayacağını, kim iddia edebilir ki !

Hayırlı, uğurlu, başarılar ve refah yolculuğuna doğru bir seçim iklimi diliyorum Galatasaray camiasına … Allah derman versin…

Haberin Devamı
YORUM YAZ