MENÜ

Bayram sevinci!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fatih Terim, birlik adına çok yararlı bir öneriyi gündeme taşımış, “Lider kavramı nasıl olmalı?” sorusunun da muhteşem sunumunu örneklemiştir. Galatasaray camiası ve Ünal Aysal’ın da gereğini yapmaktan kaçınmayacaklarını, Fikret Orman’ın çıktığı çoook zorlu yolda desteklerini esirgemeyeceklerini düşünüyorum.
HHH
Daha yaşanabilir bir Türkiye için uğraşan herkesin Yüce Yaradan hatırını yapsın inşallah. Sakarya Hendek’te bir belediye başkanımız var, Ali İnci... Tamamen belediye olanaklarıyla 32 bin kişilik stadyum, 4 bin kişilik spor salonu, kapalı yüzme havuzu, kamp merkezi, atletizm alanı ve amatör uçakların kullanabileceği uçak pisti, orman içinde bir hastane ve daha nice hizmet. Sordum “Sayın başkan böylesi büyük bir hamle, üstelik Hendek’te?”... İnci dedi ki “Olimpiyatlara hazırlanıyoruz, aday olduğumuzda birçok sportif yarışmanın yapılabileceği, kamp döneminin geçirilebileceği her türlü hizmete talibiz. Türkiyemiz ve olimpiyatları ülkemize kazandırma çabasındaki insanlarımızın hizmetindeyiz”.
HHH
Pazartesi günü değerli dostum Ünal Bey’in yüz akı Lobby’nin bir organizasyonuna katıldım. Olağanüstü bir mükemmelliğe ve yapılanma projesine daha şahit olma şansı oldu adıma. Sadece adıma değil, Türkiye’nin de adına! Doğuş Grubu ve İMG ortaklık anlaşması imzaladı. Dünya’ya ülkemiz sporunu, sporcularını daha iyi tanıtacak bir program ve yepyeni çağdaş yapının temelleri atıldı. Ferit Şahenk ve ekibinin, ki hemen yanıbaşında, İbrahim Kutluay gibi bir dünya markası var, üstelik dünyanın en büyük spor, moda ve eğlence şirketlerinden biri İMG de var... Yapılabilecekleri hayal etmeniz dahi yeter. Allah yar ve yardımcıları olsun, ülkemize hizmet edenlerin.

YORUM YAZ