MENÜ

Başka pencere !

Abone Ol Google News

Mücadele eden iki takıma baktığımda, aralarında müthiş farklar olduğuna kani oldum. Galatasaray ile rakibi arasındaki, plan program zafiyeti ; fena halde sırıtıyor. Sistem sıkıntısı da öyle. Ev sahibinde 'Kara Murat, Tarkan, Zagor' özentisi çok. Hücum ve savunma aksiyonları adına artı değer, çağdaşlık, kolektivizm, pas adabı katiyen yok!

Haberin Devamı

2 adet gol yiyen Galatasaray ilk golde acaba neden; Madueke'nin önüne bir nöbetçi tayin etmedi ? Hele hele 2. golde Terim ' rakibi gözle takip edin' mi dedi?

Galatasaray'ın yeni sezon golcüsü kim ? Orta alan oyuncusu Aytaç. Başka sorum yok!

Gelelim 'Başka pencere!' meselesine. Hollanda tarımsal ihracatı 116 milyar dolar. Süs bitkisi ve sebze ihracatında dünya lideri. Et ihracatında dünya dördüncüsü. Dünyanın tarım ürünleri ihraç eden 2. ülkesi. Yüzölçümü de, Konya ilimiz kadar.

Diagne önce PSV'yi 10 kişi bıraktı, üzerine bir de gol attı. Tribünler adeta tur geçilmişçesine şahlandı. Alkııııış... Diagne'ye milyonlarca Euro toka edip şimdi savacak yer ararken, Hollandalı'lar 17 yaşında transfer ettikleri Madueke'yi milyonlarca Euro'ya satacak ve ihracatta bir rekor daha kıracak!

Haberin Devamı

Galatasaray'da ise 1996'dan itibaren hamili riyaset Fatih Terim, 3 yıl daha talep ediyor! PSV 7-2 GS

YORUM YAZ