MENÜ

Bafetimbi şimdi, ya ötekileri ?

Abone Ol Google News

Yıllardır 5 para fayda vermeden, Galatasaray’ın milyonlarca Euro’sunu götüren sığırlardan, haberiniz var mı ? Açıkçası büyükbaş hayvandan dirhem anlamayan ama çiftlik soygunlarında mahir, bir kısım ayakçı marifetiyle organize edilmiş büyük mandepsidir bu ! Aslında ’grande soygun, ocağı söndüren büyük hainlik’ diye tanımlamak, meselenin açık ve net değerlendirilmesi adına daha gerçekçi olur. Celepler tarafından medyadaki bir takım reklam unsurunun da, ‘çok işe yararlar, muazzamdırlar’ lojistik(!) desteği neticesi, balyalarla döviz karşılığı; Florya çayırına salınan sığır sürüsü , yıllarca boşu boşuna salınır durur çimler üzerinde... Her imkan önlerinde!

Haberin Devamı

Bu vahim hal ve doğan büyük zarar çiftlik yönetiminden kimsenin umurunda olmadığı gibi, tribündeki saf ve bakir taraftar yapısı da , sahada ter döken, çalışan, çabalayan namuslu emekçilere bakar ve sallama noktasında orada kalır ! Malın kralını ; zerre emek harcamadan, bir damla ter dökmeden götürenler, kimsenin radarında değildirki . Bu zararlıların ; menajerleri, medya reklamcıları ve belkide ortak bir kısım yöneticileri de! Devran döner uzun zamandır bu ‘kaka’ kokulu çiftliğin çerçevesinde ! Kimse uyanmaz (!) mal-mülk, ne var ne yok gitsede...

Haberin Devamı

Daha önce de çoook işe yarayan bir star emekçi kimi zaman tribünler, bazen de bağımsız (!) medyaca badem edildi ve aynen Bafetımbi gibi gönderildi. Ama kulübe kene gibi yapışmış kan emicilerle, emanete hıyanet etmiş kanı bozuklara ellenilmedi.

Galatasaray Bafetimbi sayesinde şimdi nefes alacaksa tamam ama ya ötekileri ne etmeli ?

YORUM YAZ