MENÜ

Averaj gecesi...

Abone Ol Google News

Gol atamadığı iddia edilen Galatasaray, gol yemezliği ile meşhur Başakşehir’i adeta kalbura çevirdi. Demek ki neymiş? Futbolda ne olup ne olmayacağını klavye ve istatistik uzmanları değil; sahada alın teri döken, beceri sergileyenler belirlermiş. İşte onun için asla taktik Tuk tuk işlerine girmem ben. Neden? Eğer o denli bilgi donanımlı ve becerikliysem, Okan Buruk’un yerinde, ben olurdum da ondan!

Haberin Devamı

Müthiş pas

Futbolu seviyorum. Hele hele İcardi’nin 4. gol öncesi Kerem’e verdiği gol pası. Hani asist dedikleri yani. Bu harekete istersen şapka çıkar, istersen bandoneon eşliğinde tango criolloyu icra et. Herkesin vurmayı deneyeceği mahalde, böyle üst düzey bir gol üstadının o topuk figürünü sahneye koyması harikulade bir tango mükemmelliği olmalı. Kerem’in attığı gol ise ‘ben de varım’ mesajının Galatasaray camiasına müjdesidir.

Anlatılmaz yaşanır

Dün gecenin Kerem’i attığı 3 mükemmel golün yanı sıra, savunma gayretleriyle de şu mesajı verdi ‘ben ya dünya starlarıyla beraber seviyemi ışıldatacağım, ya da ışıldatacağım nokta.’ Evet Kerem devam et, bu doğru ve başarıya varılabilecek yolda.

Haberin Devamı

Galatasaray takım olma müjdesini verdi. Futbolun her bölgesi adına ne kadar doğru varsa örnekledi. Attığı 7 golle de Başakşehir’i tepe takla etti! Dün gece anlatılmaz yaşanır. Abdülkerim, Nelsson, Emre Taşdemir, Kazımcan, Boey, Torreira, Mertens, Rashica, Kerem, Oliveira tabii Muslera, ille de İcardi ve tüm Galatasaraylı yıldızlar harika bir takımdır. Teşekkürler Galatasaray idari ve teknik yönetimi. Ayaklarınıza taş değmesin emi ?

YORUM YAZ