MENÜ

Aslanlar gibi ‘22'

Abone Ol Google News

Arena tribünleri 90 dakikaya, müthiş bir patlamayla girdi. Tribünler girdi de, sahadaki Galatasaray’lı aslanlar nerede? Üst üste final değerindeki zorlu 90 dakikalar, öncelikle zihinsel yorgunluk nedeni olmuş sanki. Naif bir aslan topluluğu var sahada. Muslera ikramını dakika 10’da Bajic değerlendiremedi. 17’de kolay topu reddetmedi kibarca golü attı ama sonra tribünlere yaptığı çok kabacaydı. Kulübeler karıştı, hocalar atıştı. Sahadakiler uymadı! Başakşehir 1-0 önde girdi devreye. İkinci yarıya ‘Terimtimol Q10’ formülü girmiş devreye! Tribünlerle, sahadaki Galatasaray futbolcularının müthiş bileşimi net olarak ortada. Feghouli’nin şiir tadındaki golü ve 1-1 dakika 47. Sonra Cüneyt Çakır ‘Allah’ın hakkı üçtür’ dedi ve bu mübarek ramazan akşamı Galatasaray 3 attı 1 saydı: 2-1. Şampiyonluğun daim abonesi, Türkiye’nin yüz akı Sarı-Kırmızılı armada 22. Şampiyonluk kupasını da bileğinin hakkıyla, haksızlıkları aşa aşa kazandı... Ders olsun herkese ders olun...

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Ligin başından bu yana istikrarıyla dikkat çeken Başakşehir, ne oldu da son 6 maçta 13 puan kaybetti?

Haberin Devamı

Maçın starı

Umulmayan provokasyon ve mandepsilerle bezeli bir sezonun şampiyonluk mücadelesine ancak Cüneyt Çakır dürüstlüğüyle ; hakkaniyet ve erdem katabilirdi. Kattı. Helal olsun.

Maçın olayı

Golü attığında sevineceksin. Hakkın. Ama tribünlere yaptığın hareket çok çirkin ve iğrençti Riad Bajic. Yazıklar olsun. Herkesin yaptığı kendi şahsına... İyi mi?

Kısa mesaj

Galatasaray tribünlerine tebrikler, şampiyonlukları kutlu olsun. Türlü provokasyon girişimi kulübeler arası kapışmalar seyrinde kaldı ve bazılarının istediği yere varmadı... Helal olsun Galatasaraylı!

YORUM YAZ