MENÜ

Aslan'ın işi zor

Abone Ol Google News

Elmas’ın yaşadığım "En travmatik 10 dakikaydı" söylemi içimi acıttı. Acıttı da hâl ve gidiş; travmatik 90 dakikaların da, peş peşe yaşanacağının işareti! Kasımpaşa yenilgisi ardından, 3 maçlık kritik periyodun birincisi Trabzonspor. Sonra Alanyaspor ve ardından Kayserispor! İmparator döneminde de, aynı 3’lük seride topu topu 1 puan alan Galatasaray, şu an sadece Terim maskeleri eşliğinde, acaba ne yapar?

Haberin Devamı

Akut defans defoları

Fırtına’nın aklıma gelenleri ön bölgede Nwakaeme, Visca, Cornelius gibi enteresan futbolcular. Ya Aslan şaft balansı bozuk, istavroz bilyası dağılmış kamyondan beter savunmasıyla, gole yakın starlara karşı Çipe’yi ve kalesini koruyabilir mi? Zor! Galatasaray akut defans defolarını gidermekte müthiş sıkıntı yaşıyor. Av ustası Avcı kullanacağı hücum formatına Bakasetas’ı da katarak; ziyadesiyle şans bulur mu diye bekleniyor.

Torrent ne katabilir?

Torrent Galatasaray’ın hızlı ama aynı hızla pozisyonları ziyan etmekte mahir, pas özürlü hücum hattına ne katabilir? Travmatik 90 dakikada Trabzonspor’un savunmadaki eksik oyuncuları ve monte edilenlerin zafiyetleri; Torrent adına sayı bulabilir umudu baki. Baki ama Galatasaray’ın averaj ve puan bakiyesiyle; konsantrasyon ve fizik güç değerleri de feci! Travmatik 90 dakikalar; kimilerine yine maskeleri yırttırıp, kimininkinin de düşürecek gibi gözüküyor sanki! Bu oyunda galiba lider Trabzonspor favori. Sezon başından itibaren izlenen performans değerleri ve kurgu aklından belli.

Haberin Devamı
YORUM YAZ