MENÜ

Aslan gümbür gümbür

Abone Ol Google News

Galatasaray oldukça şık organizasyonlar örnekliyor. Gel de ‘umutlar gümbür gümbür şelale’ deme!

Haberin Devamı

Zafer 22 sonrası 23’ün startını vermek için, sadece ligimizin başlamasını beklemek gerek.

Sarı-Kırmızılı yıldızlar armadası; Terim ve ekibinin özenli dokunuşlarıyla, tribünleri mest edecek organik doku hamilidir. Bu hâl açık ve net izlendi, Panathinaikos karşısında.

Belirgin etkinliklerden en önemlisi ; Galatasaray ceza alanı içinde rakiplerin, duran veya durmayan toplardaki hava üstünlüğü ve rahatça gol bulma şansı artık bitti. Luyindama ve Marcao havadan karadan savunma namusu ehli. Donk kaptanlığı her haliyle hak etti. Pazubandı Selçuk’a devri, bir eşsiz güzellik değil de neydi?

Tempo, baskı, savunma, hücum...

Aslanların temposu, baskısı, koşu mesafesi, bloklar arası irtibatı, saha dizilişi, savunma ve hücum anlayışı çok önemli. Çok önemli de Galatasaray starlarının kişisel beceri ve yetenekleri hepsinden önemli.

Adem her geçen 90 dakika büyüyor demiştim. Dün gece attığı golün haşmeti, kimi titretmedi? O hengamenin içinde topu kalenin alnına mıhlamak, az iş miydi? 1-0

Haberin Devamı

Babel ince kenar işlerini, Terim marifetiyle ortaya çekti. Özel ve güzeldi! Güçlü, iddialı Yunan ekibiyle oynadılar.

Onarılması gereken bölümler gördük. Kişisel hataların günü geldikçe, hazırlıklar sayesinde giderileceğini de gördük. Yunus'la filizlenen organizasyonda Mariano ve Donk mükemmelliğini gördük: 2-0.

Okan Kocuk’a da helal valla, güven verdi her pozisyonda.

Erencan, Yunus, Martin Linnes ve Emre Mor farklı renklilikti, tribünlere heyecan getirdi.

Uzatmada yenen gole rağmen bu heyecan ve tempo, kupalar kazandırdı, yine kazandıracak, emin ol Galatasaraylı.

YORUM YAZ