MENÜ

Asla utanmayacaklar!

Abone Ol Google News

Bitik bunlar, bitik. Güç olmayınca, beyin ne söylerse söylesin ayaklar gitmez. Gitmeyince de 49 model Austin’in 2011 performansından farkları kalmaz tabii. Su kaynattılar daha yolun başında. Sonra da kompresör kaçırmaya başlayınca da, pert vaziyeti!

Haberin Devamı

Ne Galatasaray, ne de Beşiktaş’ın hali olmayınca özellikle ilk yarı tatsız, tuzsuz şoklanmış çalı fasulyesi tadı. Bobo’nun kaçan golleri sonrası, dermantif zafiyet içinde duran Guti, duran topu kesti ve 1-0. Galatasaraylı’lar ‘yahu nasıl yedik?’ derken 2’nci de geldi. İki uyuyandan, daha az uyuyanı sahasında önde. E zaten Türkiye Kupası işinde de önde. Biri Gaziantep’e elendi, diğeri kolay geçti. O zaman ‘derbiler sürprizdir’ lafı da, lafta kalıyor ve işini daha iyi yapan yürüyor. İnönü’de de yürüdü konuk. Bir başkan Galatasaray’ı sıra takımı yapar da, bu kadar mı yapar? Yaptı! ‘İnadım inat’ diyor ve galiba daha da beter etmek için, ne lazımsa ekibine yaptırıyor. Devam Polat, iyice bitir Galatasaray’ı... Yakışır!
İkinci yarı Beşiktaş iyi, Galatasaray sağ yanı kırık başlamıştı. Tsunami gibi geldi Karakartallar ve şıpın işi iki golle, maçı bitirdiler. İlk gol öyle güzel yere gitti ki, bırakın Aykut’u, kim olsa yiyesi gelirdi. Simao da gezine gezine gitti ve ‘tık’ ikinci. Mısır çarşısında bile öyle yürütmezler oysa!

Haberin Devamı

Mustafa Sarp başarılıydı bence. Tek hatası oldu o da Baros’a vuran şutu! Çek’i neredeyse‘Sümbül ağa’ edecek, olası prostat riskini bitirecekti. Pürüz Baros belki de Sarp’ı şikayet etti, çocuk o yüzden gitti! Aydın orta saha direncini battal eden arkadaşımızdır. Kendini de! Neyse olacak o kadar programı içeriğinden farksız bir Galatasaray ve Beşiktaş’a final öncesi müthiş moral... Yanarım yanarım şu dönemde göreve getirilen Bülent Ünder ve Tugay Kerimoğlu’na yanarım... Tarih yazan firmalara, bir de hüznün tarihini yazdıracak, asla utanmayacaklar!

YORUM YAZ