MENÜ

Aşkın olayım...

Abone Ol Google News

Tribünleri dolduran Galatasaray sevdalıları; İcardi ‘nin attığı her gol sonrası yeri göğü inletti. Önce ‘goooool’ nidalarıyla, ya sonra? ‘Aşkın olayım’ şarkısıyla. Made in Argentina’nın ilk yarıdaki üçlemesiyle de, aniden İspanyolcam geldi ve seslendim ‘gritemos larga vida a nuestro heroe viva Icardi’ diye! Ne anlama geldiğini ben de anlamadım ama bağırdım işte !

Haberin Devamı

Kayserispor hırslı, arzulu ve bilenik tempoda başladı, 10 dakika! Sonra Galatasaray pas yapmaya başladı. Savunma da Kayseri mantısı gibi dağılmaya başladı! Kerem’in asisti, top takibiyle gelen penaltı ve günün çileği golü. O topa o falsoyu nasıl verdin arkadaş? Bilal onca gol yedi başarılı uçuş ve kurtarışlarıyla da dikkat çekti. I durasi i fituari Rashica! ‘Sabırlı ve kazançlı Rashica’ yani.

İdrak edemeyecek

Mitrovica’da cevher bulan Arnavutlar bu şekilde seslenir Rashica yerine ‘Aurel, Dion, Rajan, Artan, Leandro’ gibi isimlerle hitap ederlerdi. Rashica’da sabır, duruş, güç, yetenek, futbol değerleriyle, zirve yapacak evvel Allah... Lale Orta televizyonda ulusa sesleniş anında ‘ bu hakeme nasıl maç veriyorsunuz?’ Diye seslenmişti MHK’ya! Bilgisayar seçiyor sayın profesör, bilgisayar! Verileri değerlendiriyor ya! Cihaz ne bilsin, ceza alnında kafaya uzanan tabanın, kırmızı kart ve penaltı olduğunu! E bilgisayarın tayin ettiği hakem de, nice pozisyonu idrak edemeyecek tabii! Galatasaray azmini dün gece cümle aleme ezberletti 6-0.

Haberin Devamı
YORUM YAZ