MENÜ

Antalya hayata döndü

Abone Ol Google News

Antalya evinde yaşadığı BJK felaketi sonrası, şahane toparlanmış ve ivme sağlamış. Futbolculuğu zamanı nice zorlu savaşı kazanan Korkmaz, komutanlık dönemini de mükemmel yaşıyor. Evindeki yenilmezlik serisini sürdürmek isteyen Keleş, 90 dakikaya iyi başladı. İlk 15 ve son 25 dakika Sivasspor baskılıydı ama Antalyaspor 36 ve 45’te kazandığı gollerle, 3 puanı aldı. 16’da direkte patlayan Doukara ve Serdar atakları zaten alarmdı! Sangare 36’da ‘hattı müdafa yoktur, sathı müdafaa vardır’ dedi ve Sivas kalesini bombaladı: 0-1. 45’te Hakan Özmert’in kazandığı top Braz’ın Amilton’a hamlesiyle, penaltıya dönüştü, Doukara atışı kullanarak, gol fukaralığını sonlandırdı: 0-2.

Haberin Devamı

Taviz vermediler

İkinci yarı ev sahibi yine iştahlı başladı fakat savunma disiplininden, taviz vermeyen taraf Antalyalılardı. Fredy, Sivasspor için ‘Fredy’nin kabusu’ filmi değerlerindeydi! Keleş 63’te yaptığı değişikliklerle oyunun akışını tamamen değiştirse de, bu önlem puan için yetmedi. 65’te gelen şık Kone golü ve tribünler 90 dakikayı heyecan fırtınası ve muhteşem futbol mücadelesi haline getirdi. Müsabaka 2-1 Antalya galibiyetiyle bitti.

Haberin Devamı

Maçın adamı

Orta alan savunma ve hücum aksiyonlarındaki mücadelesiyle Antalyaspor golünün gelmesini, rakip golünün de gelmemesini sağlayan Hakan Özmert.

YORUM YAZ